Jump to content

975 (p5w64 ws pro) + GMH

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παλουκαρια,

Ειπα να το πω κι εδω μπας και γλυτωσω τα πεταμενα λεφτα για νεα μητρικη.

Ειχα μια Ρ5Β Dlx και

6400 που παει 3600 με 1.425 (24/7 orthos)

4x1 Gb GMH που πηγαιναν 500 με 1.95 (5αρια) (24/7 orthos)

και εκανα την εξυπναδα να παρω την p5w64 με το 975

Η μητρικη ας πουμε παει 430-440 fsb με 1.6-1.7 vMCH

Το προβλημα ειναι οτι για καποιο ηλιθιο λογο ΔΕΝ παιζει τις μνημες εκει 1:1.

Γενικα σε 1:1 διαιρετη εχω ανεβασει σιγα σιγα και μεχρι τα 380-390 με το ζορι παει. 4αρια-5αρια τα εχω δοκιμασει ολα, φουλ ρευματα σε vFSB, vMCH,vSouth. spread spectrum disabled, 2.2V σε μνημες κλπ κλπ

Γενικα ολα τα προφανη τα εχω κανει.

Εχω καταληξει να τρεχω 430fsb (3,45GHz) με 4:3 διαιρετη που μου φερνει τις μνημες στα 320-τοσα. Εκει τις εχω βαλει με 3ρια και 1.95-2V και ειναι μια χαρα. Επισης μια χαρα και το 380 σε 1:1.

Γενικα δεν πολυπαραπονιεμαι, γιατι δεν κανω και τιποτα σοβαρο, αλλα που και που με πιανει η απορια, τι σκ@##@$ γινεται και δεν παιζουνε στα 430 οι μνημες. Δοκιμασα και αλλους διαιρετες (να τις στειλω π.χ. στα 1000+ αλλα απλα κοκκινιζει ο τοπος στο memtest.

Το προβλημα το εχω συζητησει και με τον Αρη (crazyant) και δεν εχουμε βγαλει ακρη. Ανα καιρους εχω περασει ωρες να ψαχνω ρυθμισεις, δεν μου εχει κατσει τιποτα.

Υπαρχει καμια π000στια στο 975 που μου διαφευγει?

subtimings εχω βαλει χαλαρα-σφιχτα-auto...απο τα γνωστα που ειχα και στο 965 και δουλευαν 500, τιποτα δεν βελτιωνει την φαση.

bios : 903

Thanx

Βασικα ειχα δοκιμασει πριν κανα 4μηνο που ειχα παλι ορεξη να ανοιξω κουτι και να σκαλισω, αλλα δεν θυμαμαι να ειχα δει καμμια προκοπη.

Απο το καλοκαιρι τραβιεμαι με αυτο το προβλημα και ΑΝ ειχε δουλεψει κατι θα μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση.

Ετσι κι αλλιως και να δουλευε με 2 στικ, δεν θα με ενδιεφερε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.