Jump to content

χαμηλη ταχύτητα ιντερνετ

tzitzikas2

Recommended Posts

καλησπερα. εχω συνδεση 2mbps connex.

εχω το μοντεμ Huawei HG530 και το ασυρματι usb stick Netgear WNA3100 Wireless USB Adapter N (300Mbps).

απο τοτε που τα συνδεσα εχω διακυμανσεις στην ταχυτητα. Σπανια πιανει 200kb/s στο κατεβασμα και αλλοτε κυμενεται απο 90kb/s-150kb/s αναλογα την μερα. Ειχα δοκιμασει την συνδεση αρχικα με το sagem800 usb modem και με εθερνετ στο ρουτερ και πηγαινε πολυ καλα. επιανε και 210kb/s. Μιλησα με τον ΟΤΕ αλλα μου ειπανε οτι η γραμμη μου ειναι οκ και μπορει να εχει την μεγιστη ταχυτητα. Αρα θεωρώ οτι κατι γινεται με την ασυρματη συνδεση. τι μπορω να ψαξω να βρω τι φταιει γιατι με εχει κουρασει το θεμα. ευχαριστω.

υ.γ εχω δοκιμασει και τα speed test αρχεια απο το σαιτ του οτε αλλα τα ιδια.

ορίστε και εικόνα απο το inssider. Με βγαζει στο κανάλι 9. Αλλα λεει 9+5. ειμαι με το κοκκινο γράφημα. οι αλλοι ειναι σε ενα καναλι. εμενα λεει 9+5??

επίσης βλεπω οτι εχει μεγαλο εύρος που καλυπτεται και απο αλλα καναλια απο αλλους χρηστες. Μπορει να δημιουργει προβλημα αυτό και τι προτείνετε??

τωρα ειναι στο auto και το πιο μεγαλο καναλι απο το ρουτερ μου ειναι το 13.

τωρα που ξαναδα στο καναλι 1 εχει 7 χρηστες, στο 6 εχει 6 χρηστες, στο καναλι 11 εχει 3 χρηστες.

mod σε μενα στο interface του ρουτερ εχει 802.11b/g/n. μηπως να το αλλαξω αυτο? εχει επιλογές 802.11b, 802.11g, 802.11n και 802.11b/g

SSID index: SSID1

11N Band Width 20/40 (η άλλη επιλογή ειναι 20)

11N Guard Interval : long

post-22257-1416077082,3233_thumb.jpg

• 1 month later...

Καλησπερα φιλε, οι διακυμανσεις σου γινονται σε κατεβασμα τορρεντ??

Γενικα το ασυρματο δεν πιανει και τελεια ακομα και διπλα να εισαι, αλλα αν εχεις 5/5 σημα μπορεις να πιασεις καλη ταχυτητα..

Στο Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test τι σου βγαζει?? Τα 200kb/sec ειναι περιπου το ανωτατο που πιανει μια γραμμη 2Mbps

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.