panosk82 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2013 Καλημερα θελω να παρω καινουργιο ποντικι και πληκτρολογιο και εχω δει τα logitech g510 και το roccat savu.Πως βλεπετε αυτην την επιλογη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 18, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2013 Το roccat είναι ωραίο. Αν το βρείς και στα 35€ που είχε βγεί προσφορά είναι τέλειο.Πληκτρολόγιο είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο.Πες budget και τι απαιτήσεις έχεις.Δε κοιτάς κάποιο μηχανικό καλύτερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk82 Φεβρουάριος 18, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2013 Τα μηχανικα δεν ειναι ακριβα;Το g510 εχει και πολλα macro κουμπια για το starcraft που το θελω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 18, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2013 Άμα θέλεις macros, κράτα το πληκτρολόγιό σου και πάρε ένα τέτοιο σα συμπληρωματικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 18, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2013 Αν θέλεις πολλά κουμπιά μπορείς να βρείς και ένα μεταχειρισμένο G15 είτε G11. Προσωπικά θεωρώ την αγορά του g510 πολύ ακριβή και θα προτιμούσα να πάρω ένα μηχανικό.Βέβαια για starcraft το G13 θεωρώ οτι είναι ταμαμ. Δεν παίζω ποτέ με macros, γιαυτό και είμαι noobas. Τα θεωρώ άχρηστα κουμπιά που πιάνουν χώρο. Είχα το g11 περίπου 2 χρόνια και τα macro keys ήταν αλέκιαστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 18, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2013 Macro κουμπιά με logitech στο starcraft ξέχνα το. Σε γρήγορα παιχνίδια δε βολεύει καθόλου να έχεις τα macro keys τόσο μακριά από τα κανονικά. Εκτός άμα μπορέσεις και βάλεις ΟΛΑ τα κουμπιά σου στα g-keys αλλά πάλι δε βολεύει γιατί τα κάτω κουμπιά είναι πολύ μακριά από τα πάνω.Έχω το g11 και στο λέω αυτό εκ πείρας. Τα κουμπιά αυτά βολεύουν μόνο σε αργά παιχνίδια ή εφαρμογές. Το π@π@ρι που προτείνει ο wizard θα είναι πιο εύχρηστο για αυτή τη δουλειά, άμα το συνηθίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Φεβρουάριος 18, 2013 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2013 Αν έπαιρνα το Savu θα περίμενα να βγουν τα Roccat Isku. Έτσι θα έχεις και Roccat Talk και mechanical και thumbster keys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk82 Φεβρουάριος 18, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2013 Αν έπαιρνα το Savu θα περίμενα να βγουν τα Roccat Isku. Έτσι ίσα έχεις και Roccat Talk και mechanical και thumbster keys.Απο οτι ειδα το savu δεν υποστηρίζει Roccat Talk αλλα μικρο το κακο.απλα ψηνομαι πολυ για το g510, τo g13 μου φαινεται πανακριβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.