Jump to content



Επιλογη ποντικιου και keyboard


panosk82

Recommended Posts

Το roccat είναι ωραίο. Αν το βρείς και στα 35€ που είχε βγεί προσφορά είναι τέλειο.

Πληκτρολόγιο είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο.

Πες budget και τι απαιτήσεις έχεις.

Δε κοιτάς κάποιο μηχανικό καλύτερα;

Αν θέλεις πολλά κουμπιά μπορείς να βρείς και ένα μεταχειρισμένο G15 είτε G11.

Προσωπικά θεωρώ την αγορά του g510 πολύ ακριβή και θα προτιμούσα να πάρω ένα μηχανικό.

Βέβαια για starcraft το G13 θεωρώ οτι είναι ταμαμ.

Δεν παίζω ποτέ με macros, γιαυτό και είμαι noobas. Τα θεωρώ άχρηστα κουμπιά που πιάνουν χώρο. Είχα το g11 περίπου 2 χρόνια και τα macro keys ήταν αλέκιαστα.

Macro κουμπιά με logitech στο starcraft ξέχνα το. Σε γρήγορα παιχνίδια δε βολεύει καθόλου να έχεις τα macro keys τόσο μακριά από τα κανονικά. Εκτός άμα μπορέσεις και βάλεις ΟΛΑ τα κουμπιά σου στα g-keys αλλά πάλι δε βολεύει γιατί τα κάτω κουμπιά είναι πολύ μακριά από τα πάνω.

Έχω το g11 και στο λέω αυτό εκ πείρας. Τα κουμπιά αυτά βολεύουν μόνο σε αργά παιχνίδια ή εφαρμογές. Το π@π@ρι που προτείνει ο wizard θα είναι πιο εύχρηστο για αυτή τη δουλειά, άμα το συνηθίσεις.

Αν έπαιρνα το Savu θα περίμενα να βγουν τα Roccat Isku. Έτσι θα έχεις και Roccat Talk και mechanical και thumbster keys.

Αν έπαιρνα το Savu θα περίμενα να βγουν τα Roccat Isku. Έτσι ίσα έχεις και Roccat Talk και mechanical και thumbster keys.

Απο οτι ειδα το savu δεν υποστηρίζει Roccat Talk αλλα μικρο το κακο.απλα ψηνομαι πολυ για το g510, τo g13 μου φαινεται πανακριβο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.