Jump to content

Σπουδαιοτητα επεξεργαστη?

therock

Recommended Posts

ρε παιδες δεν μας ειπε τι μπατζετ διαθετει ;; και τι παιχνιδια θελει να παιξει ;;

προσωπικα προτιμω nvidia για τα phisix

εγω εχω phenom b55 3.2ghz 4core + gtx 550ti (των110ευρο) και παιζω σε max τα περισσοτερα νεα games,, μην τρελαθουμε κιολας εαν δεν μπορει να τρεξει σε max 3-4 νεα games που ειναι πολυ βαρια και δεν ξερουμε εαν τα παιζει κιολας το παλικαρι ή εαν δεν τον ενοχλει να κατεβαση λιγο τις αναλυσεις και να τα τρεχει ικανοποιητικοτατα απ΄το να πληρωνει εξτρα 100αρες ευρο λες και ειναι μαρουλοφυλλα

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

^^

Αυτη ειναι η σωστη ερωτηση

Το βασικο ειναι να δεις αν τα παιχνιδια που παιζεις ή θελεις να παιξεις, μπορουν να αποδωσουν καλα με την καρτα που ηδη εχεις

Καλά έκανε το παιδί και ρώτησε όπως και οι υπόλοιποι που προτείνουν,δεν μας είπε κάτι σημαντικό,το τροφοδοτικό του τα σηκώνει όλα αυτά η θέλει νέο έστω και για ένα ο/c.

[MENTION=12897]absolom[/MENTION] μ' αρέσει που προτείνεις πράγματα που δοκίμασα/έχω έγω :p τα δικά σου δε σου αρέσουν :p

Για μηχανές θα σου λέω απο δώ και πέρα,τέρμα τα PC. :rubik::p

Καλά έκανε το παιδί και ρώτησε όπως και οι υπόλοιποι που προτείνουν,δεν μας είπε κάτι σημαντικό,το τροφοδοτικό του τα σηκώνει όλα αυτά η θέλει νέο έστω και για ένα ο/c.

[MENTION=12897]absolom[/MENTION] μ' αρέσει που προτείνεις πράγματα που δοκίμασα/έχω έγω :p τα δικά σου δε σου αρέσουν :p

Για μηχανές θα σου λέω απο δώ και πέρα,τέρμα τα PC. :rubik::p

seasonik 650 εχει, μονο τη μητρικη προτεινα που εχεις εσυ επειδη συμβαινει να ναι απο τις πιο φτηνες, αν ειναι να δωσει παραπανω λεφτα ας παρει μια fatal1ty 990fx 120e πιο ακριβη ειναι

Δεν θελω να δωσω ομως παραπανισια χρηματα. Η μητρικη με τον fx επεξεργαστη πανω γυρω στα 250 αν τα παρω απο τα φθηνοτερα μαγαζια στο σκρουτζ. Ειναι πολλα λεφτα. Εγω θελω μονο για καρτα γραφικων να δωσω και χωρις πολλα μπλεξιματα με αναβαθμισεις επεξεργαστη.

Σωστα δεν ειπα τι εχω στο νου μου για παιχνιδια. Μονο FPS και Adventure παιζω. FPS ομως απο οσο ξερω ειναι απαιτητητικα μερικα σε υψηλες αναλυσεις και με ολα στο full.

Το οτι η 660 ειναι ισως καλυτερη απο την 7870 το ειπα βαση βαθμολογιων benchmark Αλλα τωρα Που το συγκρινα στο passmark η μια παιρνει 4040 ποντους και η αλλη 4089 οποτε πανω κατω ιδιες ειναι. Ισως η 7870 να ιεναι λιγο καλυτερη αλλα την Tahiti δεν την ηξερα.Παντως και η EVGA Που ανεφερα εγω ειναι η superclocked εκδοση. Δεν ξερω κατα ποσο αυτο προσφερει παραπανω επιδοσεις.

Οποια απο τις δυο και να παρεις θα μεινεις ευχαριστημενος.προσωπικα ψηφιζω 7870 με tahiti le

Η Phenom η εξαπυρηνες γιατι δεν υπαρχουν πλεον, και μονο μεχρι την 965 μπορεις να βρεις αυτη τη στιγμη?

Επειδη απο πλευρας επεξεργαστη ειτε παιρνω αυτον που δεν ειναι και μεγαλη αναβαθμιση, ειτε αγοραζω νεα μητρικη (am3+/fm2) και νεο επεξεργαστη αλλου σοκετ, οποτε πανε πολυ περισσοτερα χρηματα.

Η Phenom η εξαπυρηνες γιατι δεν υπαρχουν πλεον, και μονο μεχρι την 965 μπορεις να βρεις αυτη τη στιγμη?

Επειδη απο πλευρας επεξεργαστη ειτε παιρνω αυτον που δεν ειναι και μεγαλη αναβαθμιση, ειτε αγοραζω νεα μητρικη (am3+/fm2) και νεο επεξεργαστη αλλου σοκετ, οποτε πανε πολυ περισσοτερα χρηματα.

ολοι οι Phenom X4/X6 δεν τους βρισκεις πλεον, γιατι εχουν σταματησει να παραγονται. κι αν παραγονται ειναι σε πολυ μικρο αριθμο.

η νεα γενια ειναι οι FX-4***/6***/8***.

απο επεξεργαστη κι εγω θα σου ελεγα να μην αλλαξεις τιποτα. κρατα αυτον που εχεις, αφου ειναι 4 πυρηνος. το πολυ-πολυ ανεβασε τον 200-300MHZ.

χτυπα και μια TAHITI LE στα 215 και εισαι κομπλε. αν σε ενδιαφερουν τα Phys-X, τοτε ΜΟΝΟ παρε 660!

ΟΧΙ 650!!

απο επεξεργαστη κι εγω θα σου ελεγα να μην αλλαξεις τιποτα. κρατα αυτον που εχεις, αφου ειναι 4 πυρηνος. το πολυ-πολυ ανεβασε τον 200-300MHZ.

Εχω Coolermaster 212+ ανεμιστηρι. Μπορω να τον ανεβασω χωρις να τον ακουω να φυσαει και να εχω θεματα με θερμοτητες?

χτυπα και μια TAHITI LE στα 215 και εισαι κομπλε. αν σε ενδιαφερουν τα Phys-X, τοτε ΜΟΝΟ παρε 660!

ΟΧΙ 650!!

Phys-X σε ποια παιχνιδια βλεπεις ουσιαστικες διαφορες? Εχω μια παλια 3870 ή την 5770. Μπορω να εχω καποια απο αυτες σε δευτερο slot να αναλαμβανει PHysX ή το κανουν μονο η NVIDIA καρτες?

Phys-X το κανουν μονο η NVIDIA καρτες

τωρα σε πια games βλεπεις ουσιωδης διαφορες αυτο θελει ψαξιμο

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=w0xRJt8rcmY]Mirror's Edge - PhysX Comparison (Game Trailer HD) - YouTube[/ame]

H VTX Black edition που αναφερεται στην προηγουμενη σελιδα ειναι η Tahiti LE?

Nαι, η Tahiti είναι!

Ακεφτομαι να την παρω, αλλα ακομα προβληματιζομαι για το πως θα αποδιδει σε σχεση με τον επεξεργαστη. Θα ταν καλυτερο να την βαλω σε εναν αλλο υπλογιστη με core i7 920 και να παρω απο κεινον την gtx 275, να την βαλψ σε αυτον σαν PHYS-x και να εχω μια πιο καλη σαν κυρια καρτα αλλα να μπορει να συνεργαστει με τον επεξεργαστη? Πριν την gtx 660 ποια μπορει να επικοινωνησει με της ταξης του 640?

Τι εννοεις? Αφου η 660 ειναι πολυ καλυτερη απο την 7870...

Επισης τι νοημα εχουν τα 8GB για παιχνιδια? Αν κρατησω τον υπολογιστη θα ειναι μονο για gaming, δεν θα κανω Multitasking ουτε θα τρεχω πολλες εφαρμογες κτλ...

Πλάκα κάνεις ?:flag:

Ακεφτομαι να την παρω, αλλα ακομα προβληματιζομαι για το πως θα αποδιδει σε σχεση με τον επεξεργαστη. Θα ταν καλυτερο να την βαλω σε εναν αλλο υπλογιστη με core i7 920 και να παρω απο κεινον την gtx 275, να την βαλψ σε αυτον σαν PHYS-x και να εχω μια πιο καλη σαν κυρια καρτα αλλα να μπορει να συνεργαστει με τον επεξεργαστη? Πριν την gtx 660 ποια μπορει να επικοινωνησει με της ταξης του 640?

Βάλε την 7870 TAHITI στον 920 που είναι δυνατότερος αν τον έχεις και αυτόν !

Μην πας σε άλλη κάρτα, θα την χρειαστεις και στο μέλλον !

Το θεμα ειναι πως τον υπολογιστη με τον 920 δεν τον πολυχρησιμοποιω και θα με βολευε ρε γμτ, αν παρεμενα στον συστημα με τον Athlon.

Μια λυση που σκεφτηκα, GTX 650 Ti με GTX275 για Physx, πως σας ακουγεται?

Οποτε και αναβαθμισεις δεν κανω για να προφτασω την καρτα και δινω 150 ευρω. Σε λυση μερι 150 ευρω, υπαρχει κατι καλυτερο απο GTX550/550Ti/650/650/Ti?

Το θεμα ειναι πως τον υπολογιστη με τον 920 δεν τον πολυχρησιμοποιω και θα με βολευε ρε γμτ, αν παρεμενα στον συστημα με τον Athlon.

Μια λυση που σκεφτηκα, GTX 650 Ti με GTX275 για Physx, πως σας ακουγεται?

Οποτε και αναβαθμισεις δεν κανω για να προφτασω την καρτα και δινω 150 ευρω. Σε λυση μερι 150 ευρω, υπαρχει κατι καλυτερο απο GTX550/550Ti/650/650/Ti?

εγω, το πρωτο πραγμα που θα σου προτεινω να κανεις, ειναι να κατσεις και να ξανασκεφτεις τι ΑΚΡΙΒΩΣ θελεις να κανεις!!!

με ισως, αν, κλπ, δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη..!!

την μια μερα συζηταμε για 7850 Τ LE και 660, και τωρα κατεβαινεις σε αλλη κατηγορια.

650- 7770...!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.