PGM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2013 Ποιο θα περνατε και γιατι παιδια ? ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα....φυσικα μεταχειρισμενο οποιο ειναι θα παρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 17, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2013 Το S2 είναι στα 269 αυριο από Κωτσόβολο. Για δες το μία Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 21, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 αν και αν συσκευή γενικά θα προτιμούσα το Note (για πολλούς λόγους), η τιμή του SII ειναι λουκούμι για να το αφήσεις να περάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Φεβρουάριος 21, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Είχα και τα 2. Αν δεν σε νοιάζει η τιμή τότε το Note. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Φεβρουάριος 21, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 αν και αν συσκευή γενικά θα προτιμούσα το Note (για πολλούς λόγους), η τιμή του SII ειναι λουκούμι για να το αφήσεις να περάσειΛουκουμι 270€ για διπυρηνο διετίας που θα μεινει με την 4.1.2; Δεν νομιζω τακη.Αναμεσα στα δυο Note. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 21, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Και τα 2 είναι κινητάρες, you can't go wrong with them. Απλά πρέπει να τα βάλεις κάτω και να δεις ποιο σε βολεύει στη χρήση. Προσωπικά θα έπαιρνα το Note. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 21, 2013 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Λουκουμι 270€ για διπυρηνο διετίας που θα μεινει με την 4.1.2; Δεν νομιζω τακη.Αναμεσα στα δυο Note.Υπερβάλλεις. Το 2011 κυκλοφόρησαν και τα δύο με 4-5 μήνες διαφορά, και όπως προφανώς ξέρεις και το note 1 (n7000 ) διπύρηνο ειναι και αυτό. Μέχρι εδω λοιπόν δεν βλέπω μεγάλη διαφορά (ακομη και οι επεξεργαστές τους παραπλήσιοι ειναι)Επίσης το Note ξεκινάει με τιμή 130€ παραπάνω από το SII τουλάχιστον. Αν δεν υπάρχει θέμα στην τιμή, όπως ειπα κι εγω ξεκάθαρα στο δικό μου ποστ παραπάνω θα πρότεινα το note γιατι το εχω και ξερω πόσο καλό ειναι. Αλλιώς προσωπικά θα πήγαινα στο SII χωρίς δεύτερη σκέψη με βάση τις αμελητέες διαφορές (εκτός της οθόνης φυσικά που δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης) και το χάσμα στην τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Φεβρουάριος 21, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION]Aναμεσα στα 2 θα πηγαινα στο NoteΣε αυτα τα λεφτα και λιγο περισσοτερο LG 4X HD σε μεταχειρησμενο χαλαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelisda Φεβρουάριος 22, 2013 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 Αν είσαι οκ με το μέγεθος,βουρ για note,δεν το μετάνιωσα ποτέ...Και δεν ήμουν και πολύ φαν του μεγέθους,το πήρα έτσι να δω γιατι το εκθειάζουν όλοι μα όλοι και την πρώτη μέρα το ερωτεύτηκα...Και τα δυο πάντως έχουν μάλλον μετρια μπαταρία ,ακόμα και σχετικα μιλώντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.