Jump to content

WD 200GB......λέει;

Lordofpcs

Recommended Posts

Σκέφτομαι να αλλάξω επιτέλους τον παλιό μου Μaxtor 30GB :TD: και να πάρω τον WD 200GB :T: μιας και έχω ανάγκη για πολύ χώρο.Είμαι σ' ένα δίλημα για το αν είναι αξιόπιστος δίσκος ή οχι.

Τι λέτε;:...: :...: :...:

δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για τον συγκεκριμένο αλλά εδώ και 2 εβδομάδες έχω τον 200αρη της seagate σε SATA έκδοση και λέει! είναι χαλαρά 5 βαθμούς πιο ζεστός απο τον 80άρης της western digital που έχω αλλά ταυτόχρονα και αθόρυβος-κάνει θόρυβο μόνο στην αναζήτηση

O Maxtor δεν σε ικανοποίησε?

Προσωπικά αποφεύγω τους WD. Πιο θορυβώδεις και λιγότερο γρήγοροι από τους Seagate και τους Maxtor.

Τώρα να σου πω Seagate δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά λένε οτι είναι λίγο πιο γρήγοροι από τους Maxtor και κάνουν λίγο περισσότερο θόρυβο....

Αυτά απ' όσο ξέρω...

Seagate εχω εναν 160αρι και τον εχω εξωτερικο σε ενα πλαστικο κουτακι. Δεν ακουγεται σχεδόν καθόλου, ζεστενεται ομως αρκετουτσικα! Θεωρω οτι ειναι μια πολυ καλη αγορά...

μια ψηφος εμπιστοσυνης στους Seagate και απο δω:T:

αν και ακομα δεν ξερω εαν ισχυει στην Ελλαδα η πενταετης εγγυηση...

παντως ειναι οντως πιο αθορυβοι κιας ζεσταινονται λιγακι παραπανω....

O 200αρης JB που ειχα παρει πριν λιγο καιρο δεν με ενθουσιασε απο επιδοσεις, αλλα αλλωστε μονο για extra χωρο τον ηθελα οποτε για αυτο ειναι ικανοποιητικος. Καλυτερα να κοιταξεις καποιον αλλο δισκο αν τον θες για κυριο δισκο.

Ευχαριστώ παίδες για τις συμβουλές σας:T: Καταστάλαξα να πάρω έναν Seagate 160GB και να έχω το κεφαλι μου ήσυχο...δεν πιστεύω να :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :-O :-O :-O :wall: :wall: :wall: έτσι δεν είναι;;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.