Spirosssss Μάρτιος 17, 2013 Author #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2013 Και τι splitter θέλουμε? Όχι κάτι ιδιαίτερο φαντάζομαι ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 18, 2013 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2013 Δεν βλεπω το λογο να πάρεις κάτι πολυ καλό.Εγω έχω ενα των 5€ και ειναι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 18, 2013 Author #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2013 Δεν βλεπω το λογο να πάρεις κάτι πολυ καλό.Εγω έχω ενα των 5€ και ειναι μια χαρά. Τιιιιιιι??? Πολλά είναι. . 0.99 $ από Κίνα και είμαστε κομπλέ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 18, 2013 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2013 Άμα το έψαχνα και εγώ δεν θα τα έδινα τα ευρά.Βγαίνοντας μια μέρα από Π το είδα δίπλα στο ταμείο και μιας και το χρειαζόμουν το πήρα για να μην ψάχνω.Αυτη η τακτική των εταιριών περνάει τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 18, 2013 Author #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2013 Άμα το έψαχνα και εγώ δεν θα τα έδινα τα ευρά.Βγαίνοντας μια μέρα από Π το είδα δίπλα στο ταμείο και μιας και το χρειαζόμουν το πήρα για να μην ψάχνω. Αυτη η τακτική των εταιριών περνάει τελικά. Έχεις δίκιο. . Εμένα δεν επείγει, ακόμα ούτε τα ακουστικά δεν έχω Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 3, 2013 Author #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Άμα το έψαχνα και εγώ δεν θα τα έδινα τα ευρά.Βγαίνοντας μια μέρα από Π το είδα δίπλα στο ταμείο και μιας και το χρειαζόμουν το πήρα για να μην ψάχνω. Αυτη η τακτική των εταιριών περνάει τελικά. Ήρθε! Forza China! Και χρυσαφουλί για να ταιριάζει με το πίσω της κάρτας! Ή είμαστε αρκουδέηδες ή όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Απρίλιος 3, 2013 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Μια χαρά είναι!Πόσο κάνει; Εμένα είναι apple like. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 3, 2013 Author #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 1,5$$$$$$$$ Τώρα πρέπει να πάρω ακουστικά για να το δοκιμάσω :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Απρίλιος 3, 2013 #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Μια χαρά! Εγώ έδωσα 4,5€. :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
low Απρίλιος 6, 2013 #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 εγώ λέω να πάρω αυτή. Τι γνώμη έχετε σε σχέση με τη Xonar D2X; διαθέτει ενισχυτή για ακουστικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 6, 2013 Author #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 Αυτή είναι HTPC oriented και το πλεονέκτημά της είναι η είσοδος/έξοδος HDMI ώστε να μπορεί να συνδεθεί με ενισχυτή. Για ακουστικά κοιτάς τις Essense Link to comment Share on other sites More sharing options...
low Απρίλιος 6, 2013 #52 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.