lef1706 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2013 Καλησπέρα,Αφού έφτιαξα ένα καινούργιο pc διαπίστωσα ότι το κουτί που αγόρασα δεν μου κάνει...Εντάξει να λέω και του στραβού το δίκιο αλλιώς τα υπολόγιζα...Έλεγα ότι δεν θα ασχοληθώ με υδρόψυξη κ.λ.π., αλλά το stock ανεμιστηράκι της Intel είναι λίγο fail...Το κουτί που πήρα είναι αυτό εδώ:ΚΟΥΤΙ THERMALTAKE COMMANDER MS-I USB 3 | COSMODATAΈχω βάλει αυτή τη στιγμή το κιτ H60 της Corsair με πατέντα μέσα μόνο και μόνο για να μην καταστρέψω το κουτί, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν αποδίδει σωστά...Αποφάσισα να πάρω ένα καινούργιο κουτί για να βάλω όλα τα καλούδια σωστά και χωρίς πατέντες..Το budget περίπου που είμαι διατεθιμένος να δώσω είναι γύρω στα 120€...Θα προτιμηθεί κουτί με εξωτερική θέση 3.5 για να βάλω το card reader που έχω, καθώς και Usb 3.0 θύρες μιας και το υποστηρίζει η μητρική...Κάποια κουτιά που έχω δει είναι τα ακόλουθα...Thermaltake Overseer RX-I | Skroutz.grAerocool XPredator | Skroutz.grThermaltake Chaser A41 | Skroutz.grCorsair Carbide Series 500R | Skroutz.grCoolerMaster Storm Scout 2 | Skroutz.grΜεταξύ των παραπάνω κουτιών πιο πολύ με βλέπω προς το πρώτο.Οποιαδήποτε συμβουλή θα είναι πολύ χρήσιμη και θα με βοηθήσει στην επιλογή μου.Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Φεβρουάριος 17, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2013 Καλησπέρα,Αφού έφτιαξα ένα καινούργιο pc διαπίστωσα ότι το κουτί που αγόρασα δεν μου κάνει...Εντάξει να λέω και του στραβού το δίκιο αλλιώς τα υπολόγιζα...Έλεγα ότι δεν θα ασχοληθώ με υδρόψυξη κ.λ.π., αλλά το stock ανεμιστηράκι της Intel είναι λίγο fail...Δηλαδη θα πεταξεις το κουτι επειδη εχει χαλια ανεμιστηρακι? Και γιατι δεν το αντικαθιστας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lef1706 Φεβρουάριος 17, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2013 Δεν έχω πρόβλημα με τα ανεμιστηράκια..Εξάλλου αυτά αλλάζονται πολύ εύκολα..Με το χώρο του κουτιού έχω πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Φεβρουάριος 17, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2013 καλυτερα παρε αυτο http://www.thelab.gr/pwliseis/coolermaster-storm-trooper-119538.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
lef1706 Φεβρουάριος 17, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2013 Ναι και αυτό το έχω στα υπόψιν μου, απλά το μόνο ότι θα χρειαστώ και μετατροπέα 3.5 σε 5.25 για το card reader.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Φεβρουάριος 17, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2013 fractal design arc midi ειναι πιστευω μια χαρα για αυτο που θες και πιο οικονομικο σχεδον απο ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lef1706 Φεβρουάριος 17, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2013 Συμπαθητικό κουτάκι είναι και χωρίς καμία ιδιαίτερη εμφάνιση,αλλά έλεγα να πάω σε κάτι σχετικά μεγάλο μιας και το κουτί μένει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Φεβρουάριος 17, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2013 απλα να σου αναφερω οτι συγκεκριμενα απο ολα αυτα που εχεις αναφερει το συγκεκριμενο ισως εχει τους περισσοτερους χωρους πρακτικα...και τι εννοω...πανω σχεδον ολα ψιλοζοριζονται να παρουν push/pull h100 ενω αυτο οχι...μπορει να παρει και Η110 οποτε καταλαβαινεις για τι ανεση μιλαμε...απο κει και περα ειναι καθαρα και θεμα εμφανισης και γουστου του καθενος....αυτα ..υπαρχουν και αλλα που μπορω να σου πω αλλα για μενα ετσι οπως το βλεπω εγω θα πηγαινα σε αυτο το κουτι..τεσπα καλες αγορες Link to comment Share on other sites More sharing options...
lef1706 Φεβρουάριος 17, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2013 Επειδή δεν έχω αποφασίσει ακόμα θα το λάβω και αυτό σοβαρά υπόψιν μου...Ευχαριστώ πολύ φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.