Jump to content

Case?

lef1706

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Αφού έφτιαξα ένα καινούργιο pc διαπίστωσα ότι το κουτί που αγόρασα δεν μου κάνει...Εντάξει να λέω και του στραβού το δίκιο αλλιώς τα υπολόγιζα...Έλεγα ότι δεν θα ασχοληθώ με υδρόψυξη κ.λ.π., αλλά το stock ανεμιστηράκι της Intel είναι λίγο fail...Το κουτί που πήρα είναι αυτό εδώ:

ΚΟΥΤΙ THERMALTAKE COMMANDER MS-I USB 3 | COSMODATA

Έχω βάλει αυτή τη στιγμή το κιτ H60 της Corsair με πατέντα μέσα μόνο και μόνο για να μην καταστρέψω το κουτί, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν αποδίδει σωστά...Αποφάσισα να πάρω ένα καινούργιο κουτί για να βάλω όλα τα καλούδια σωστά και χωρίς πατέντες..Το budget περίπου που είμαι διατεθιμένος να δώσω είναι γύρω στα 120€...Θα προτιμηθεί κουτί με εξωτερική θέση 3.5 για να βάλω το card reader που έχω, καθώς και Usb 3.0 θύρες μιας και το υποστηρίζει η μητρική...Κάποια κουτιά που έχω δει είναι τα ακόλουθα...

Thermaltake Overseer RX-I | Skroutz.gr

Aerocool XPredator | Skroutz.gr

Thermaltake Chaser A41 | Skroutz.gr

Corsair Carbide Series 500R | Skroutz.gr

CoolerMaster Storm Scout 2 | Skroutz.gr

Μεταξύ των παραπάνω κουτιών πιο πολύ με βλέπω προς το πρώτο.Οποιαδήποτε συμβουλή θα είναι πολύ χρήσιμη και θα με βοηθήσει στην επιλογή μου.

Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα,

Αφού έφτιαξα ένα καινούργιο pc διαπίστωσα ότι το κουτί που αγόρασα δεν μου κάνει...Εντάξει να λέω και του στραβού το δίκιο αλλιώς τα υπολόγιζα...Έλεγα ότι δεν θα ασχοληθώ με υδρόψυξη κ.λ.π., αλλά το stock ανεμιστηράκι της Intel είναι λίγο fail...

Δηλαδη θα πεταξεις το κουτι επειδη εχει χαλια ανεμιστηρακι? Και γιατι δεν το αντικαθιστας?

απλα να σου αναφερω οτι συγκεκριμενα απο ολα αυτα που εχεις αναφερει το συγκεκριμενο ισως εχει τους περισσοτερους χωρους πρακτικα...και τι εννοω...πανω σχεδον ολα ψιλοζοριζονται να παρουν push/pull h100 ενω αυτο οχι...μπορει να παρει και Η110

οποτε καταλαβαινεις για τι ανεση μιλαμε...

απο κει και περα ειναι καθαρα και θεμα εμφανισης και γουστου του καθενος....

αυτα ..υπαρχουν και αλλα που μπορω να σου πω αλλα για μενα ετσι οπως το βλεπω εγω θα πηγαινα σε αυτο το κουτι..

τεσπα καλες αγορες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.