georod7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2013 καλησπερα παιδες! εβαλα που λετε τα W8 στο καινουργιο μου pcακι, και στη αρχη δουλευαν οι εγκατεστημενες εφαρμογες . αυτες δηλαδη στην εναρξη! κατι εγκαταστασεις απο δω κατι απεγκαταστασεις απο κει σταματησαν να δουλευουν!ολες!και δεν προλαβα καν να τις δω. το μονο που με προβληματιζει ειναι οταν εκανε εγκατασταση του eset nod32 ενας ξαδερφος της γυναικας, επειδη δε μ'αρεσε καθολου το'βγαλα και εβαλα τυο τελευταιο avast! δεν ειμαι και 100% σιγουρος αλλα παιζει απο τοτε να μην δουλευουν οι εφαρμογες!!! μηπως ξερει καποιος τι μπορουμε να κανουμε? και για να καταλαβετε οταν πατησω σε μια εφαρμογη π.χ. store η χαρτες η καιρος....ακομα και παιχνιδια music video κτλ!κ.α. δειχνει να πατιεται το παραθυρακι αλλα δεν ανοιγει κατι. επισης μπορω να τα επιλεξω με δεξι κλικ και να δω το μενου που εμφανιζεται απο κατω αλλα μεχρι εκει! αυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 16, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 Μήπως έχεις κλείσει το User Access Control ; Πολλές δεν τρέχουν αν είναι κλειστό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 16, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 Μιλαμε για αυθεντικο λογισμικο σωστα? Καμια φορα τα Win κοβουν καποιες διεργασιες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georod7 Φεβρουάριος 16, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 ναι παιδια, αυθεντικα ειναι.απο που ανοιγουμε το User Access Control??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Φεβρουάριος 16, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 κανενά restore σε προηγουμενη ημερομηνία??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georod7 Φεβρουάριος 16, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 κανενά restore σε προηγουμενη ημερομηνία???αυτη τη στιγμη ενα Restore θα ηταν σαν να εκανα format! αν υπαρχει αλλη λυση θα την προτιμουσα! μηπως ειναι καμμια υπηρεσια απενεργοποιημενη?δεν ξερω, περιμενω μηπως καποιος ξερει κατι!ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 16, 2013 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 ναι παιδια, αυθεντικα ειναι.απο που ανοιγουμε το User Access Control???Είναι λίγο διαφορετικά τα μενού στα 8, αλλά θα τα βρεις:Turn User Account Control on or off Link to comment Share on other sites More sharing options...
georod7 Φεβρουάριος 17, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2013 Είναι λίγο διαφορετικά τα μενού στα 8, αλλά θα τα βρεις:Turn User Account Control on or offναι αυτο το'χω ξαναδει και ειναι οντως ανοιχτο απο την αρχη!κατι αλλο?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georod7 Φεβρουάριος 18, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2013 θα σας πω τι εχω κανει μεχρι τωρα για να ξερετε!και καλα κυκλοφορει στο δικτυο οτι φταιει το avast για αυτο το προβλημα.κατι με την ασπιδα συμπεριφορας και το firewall. εγω εχω κανει τα παντα που λενε αλλα δεν εχει φτιαξει.το απεγκατεστησα αλλα παλι τα ιδια! μεχρι και επαναφορα του συστηματος εκανα αλλα δεν εφτιαξε.μετα εκανα ενα καινουριο user και ξαφνηκα ολες οι εφαρμογες( τις λενε και tiles ή metro apps)δουλευαν εκτος του shop!!! τελικα τα παρατησα και γυρισα εκει που ημουν!!! αν βρει καποιος κατι διαφορετικο ας μου πει παρακαλω.ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Φεβρουάριος 18, 2013 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2013 Βασικα σημερα μου το εκανε και εμενα. Αλλα μπηκα στο store απο την επιλογή που που εχει οταν σε ενημερώνει οτι δεν λαλαει η εφαρμογή. Να σημειώσω οτι το εκαναν ολες οσες είχα βάλει εγω. Μολις μπήκα στο store και στην μια συγκεκριμένα εφαρμογή, με ρωτησε αν θελω να κάνω repair. Το μπουμπούνησα, το σκεφτηκε λιγο και μετα δουλεψαν ολες. χωρις να μπω σε καθε μια ξεχωριστα απο το store. τσεκαρέ το Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Φεβρουάριος 18, 2013 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2013 κατι με την ασπιδα συμπεριφορας και το firewall. Αν δεν τρέχει το windows firewall τότε δεν σε αφήνει να εγκαταστήσεις εφαρμογές από το store. Πιθανώς περνώντας το avast internet security να απενεργοποιήθηκε το windows firewall και να έφαγε κανένα περίεργο κόλλημα. Κοίτα από τις υπηρεσίες των windows εάν η υπηρεσία windows firewall είναι ενεργοποιημένη και επιλεγμένη να ξεκινά αυτόματα.Update:Όσοι έχετε πρόβλημα με τα apps των win8 στον υπολογιστή σας δοκιμάστε και αυτό το εργαλείο: http://download.microsoft.com/download/F/2/4/F24D0C03-4181-4E5B-A23B-5C3A6B5974E3/apps.diagcab . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.