aineias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2013 Καλήσπέρα! Μόλις έχω εγκαταστήσει σε Mac Pro Early 2008 την ATI 5870 HD και δουλεύει άψογα. Έχει 2 mini display port και Dual link DVI. To πρόβλημα ειναι ότι θέλω να συνδέσω μια Dell U2713HM με αναλυση 2560 χ 1440 , μια LG 22' 1680x 1050 και μια απομακρυσμενη tv 46' 1920χ1080. Απλά να πώ οτι παίζουν οι 2 απο τις τρεις ποτε και οι τρεις. Η Dell έχει θυρες DVI - D , DP, HDMI . Όταν την συνδεω στο DVI-D στο DVI της καρτας ολα κομπλε αλλά η LG που θα πάει με DVI σε minidisplay port adaptor to DVI δεν θα παιζει σωστα, η εικόνα της δεν θα φτανει στα ορια της οθονης θα έχει ενα μαυρο κάδρο γυρω γυρω, για να το εξηγησω καλυτερα φανταστειτε να μην εκμεταλευεται φουλ την εκταση της οθονης και βγαζει γυρω γυρω μαυρα περιθωρια. Αν αλλαξω την διαταξη και τα βαλω αναποδα αυτα ταμαυρα περιθωρια θα τα κανει η DELL ή θα ριξει την αναλυση στα 1920 χ 1080. Κατι πηρε το αυτί μου για active adaptor dual link DVI για να παιξουν και οι τρεις αλλα της apple κοστίζει 111 ευρώ ο ενας! Υστερα εφόσον βάζω ανταπτορα από miniDP σε DP και καλώδιο DP σε DP στην Dell γιατι μου κανει νερα και παίζει μονο στην θυρα DVI-D σε 2560χ1440 . Φταιει ο ανταπτορας που δεν ειναι active; Τι πρεπει να κάνω για παίξουν και οι 3 ταυτοχρονα; Καμία λύση;Ευχαριστώ εκ των προτερων
Volrath Φεβρουάριος 16, 2013 #2 Φεβρουάριος 16, 2013 Για να παίξει το DELL σε 2560χ1440 θέλει είτε displayport σύνδεση, είτε dual link dvi. HDMI/απλό dvi το ξεχνάς. Για να παίξουν τα dvi μονιτορς σε displayport, θες active adaptor.Αυτό που θα "έπρεπε" να δουλεύει, είναι σύνδεση του dell με displayport, και τα άλλα δύο με hdmi/dvi. Δε ξέρω γιατί στην περίπτωση σου δε δουλεύει, ο minidp σε dp adaptor ίσως;Αλλιώς θες dual-link dvi το dell, active dvi->dp adaptor το 2ρο μονιτορ και hdmi/dvi την τηλεόραση.EDIT: Από ότι βλέπω, η mac έκδοση της κάρτας είναι διαφορετική. Έχει μόνο μία dvi και 2 dp. Οπότε αλλάζει το θέμα, και θες οπωσδήποτε ένα active dp adaptor το λιγότερο (άμα συνδέσεις το dell σε dp) ή 2, άμα συνδέσεις το dell με dual-link dvi και τα άλλα στο displayport.
aineias Φεβρουάριος 16, 2013 Author #3 Φεβρουάριος 16, 2013 Και εγω νομιζω οτι το ανταπτορακι minidp σε dp ειναι για τα πανηγυρια. Εχω παραγγειλει καλωδιο απο minidp σε dp χωρις ανταπτορα και ενα active mini dp σε dual link dvi και βλεπουμε , την tv θα την βαλω κατευθειαν στο dvi με ανταπτορα dvi σε hdmi θηλυκο
aineias Φεβρουάριος 18, 2013 Author #4 Φεβρουάριος 18, 2013 Παρηγγειλα [ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001IF252C/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1]αυτο[/ame] Αλλά με υποψιαζει που είναι πολύ φθηνό γιατί η apple το δίνει τα διπλά. Τώρα δεν ξέρω αν ειναι μεταχειρισμένο αρκεί να κάνει την δουλειά του. Για active δεν το δίνουν και αυτό;
aineias Φεβρουάριος 18, 2013 Author #7 Φεβρουάριος 18, 2013 εδω αλλα λεει Mac Pro (Early 2009), Mac Pro (Mid 2010), Mac Pro (Mid 2012): Supported display configurations
aineias Φεβρουάριος 20, 2013 Author #8 Φεβρουάριος 20, 2013 Τελικά με 2 active adaptor apple mini display port to dual link DVI καταφερα να τις δουλεψω και τις 3 . Το παραδοξο είναι οτι οταν ειχα συνδέσει την Dell με καλώδιο miniDP σε DP την LG με active adaptor και την TV με εναν απλο ανταπτορα DVI σε θηλυκο HDMI ναι μεν παιζανε και οι 3 αλλα η μια εκ των δυο miniDP παρουσιαζε black bars γυρω γυρω στην οθονη. Το ιδιο και οταν εβαζα μονο την DELL με απλο καλωδιο MINIDP σε DP. Τώρα τις έχω την DELL και LG με dual link dvi adapter και την TV με εναν απλο ανταπτορα DVI σε θηλυκο HDMI και παίζουν ολες οκ. Η υπόθεση εκλεισε Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.