x@nD3R Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2004 Ηι! Βρήκα μια τιμονιέρα που έχει το στάνταρ βίσμα που είναι στις κάρτες ήχου. Είναι κάπου στα 3 χρόνια που την έχω. Υπάρχει κάποιος μετατροπέας (στο πλαίσιο π.χ) που να την κάνει να παίξει στο pc μου? Δυστυχώς δεν έχω θύρα για game controllers Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 9, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Παλια πουλαγαν Gameport to USB βυσμα. Ρωτα τα γνωστα μαγαζια αν εχουν, αλλιως παρε βόλτα την Στουρναρη και ΑΝ ειναι τυχερος ΙΣΩΣ να βρεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Yπάρχει περίπτωση να μήν βρω? και τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 9, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Πολυ πιθανο ειναι το μην βρεις..... Τι μπορεις να κανεις? Χμμμμμ Πουλα το σε καποιον και παρε αλλο καινουργιο με USB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 9, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Mod πεύτει δύσκολο, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopas Σεπτέμβριος 9, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Γιατί δεν ψάχνεις να βρεις καμία SB Live 1024 ή 5,1? Θα την πάρεις γύρω στα 20 και έχει και gameport Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 9, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Έχει το Ram-shop Gameport-to-USB αλλά δεν είναι φθηνό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 10, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Ποσο? (απο περιεργεια....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 10, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Και το radioshack μπορεί να έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 10, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 λοιπον το τελειως κουφο τωρα.... εψαχνα και εγω κατι επεκτασεις, διακλαδωτηρες και ανταπτορακια και εφαγα τη Στουρναρη χωρις αποτελεσμα... ξερεις που βρηκα πληρη γκαμα καλωδιων? απο Sata oλων των μεγεθων μεχρι ανταπτορακια usb που ηθελα? Στο AlexPak στην Πειραιως.... εχει τα παντα στον πρωτο οροφο... ενα τεραστιο και πληρως ενημερωμενο stand... δεν ξερω εαν εχει και στα αλλα υποκαταστηματα του αλλα δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 10, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Η καλυτερη λύση είναι αυτή μιας κάρτα ήχου PCI. Στο google όταν είχα κοιτάξει παλιότερα ο φτηνότερος μετατροπέας ήταν κάπου στα 15-18$.Πάρε μια κάρτα ήχου ακόμα και δικάναλη που θα έχει κάποιος για πέταμα και είσαι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nycos Σεπτέμβριος 10, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Φτιαξε ενα, εχω το σχεδιο να σου στειλω (εχω αντιγραψει ενα ετοιμο), καθως θα το βρεις και στο google, ειναι πολυ απλο, ασε που το κοστος ειναι μηδαμινο, θα χαλασεις μονο ενα usb καλωδιο (απο την μια μερια)... το κακο ειναι οτι δεν δουλευει παντα, ειναι plug n pray!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 thanks για την βοήθεια. Θα πάω στο AlexPak που είπε ο Κοπρίτης και αν δεν έχει εκεί θα πάρω μια κάρτα. nycos είχα φτιάξει ένα αλλα το πέταξε η καθαρίστρια :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.