Jump to content

Μετατροπέας Gameport.

x@nD3R

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ηι! Βρήκα μια τιμονιέρα που έχει το στάνταρ βίσμα που είναι στις κάρτες ήχου. Είναι κάπου στα 3 χρόνια που την έχω. Υπάρχει κάποιος μετατροπέας (στο πλαίσιο π.χ) που να την κάνει να παίξει στο pc μου? Δυστυχώς δεν έχω θύρα για game controllers

Παλια πουλαγαν Gameport to USB βυσμα. Ρωτα τα γνωστα μαγαζια αν εχουν, αλλιως παρε βόλτα την Στουρναρη και ΑΝ ειναι τυχερος ΙΣΩΣ να βρεις....

Πολυ πιθανο ειναι το μην βρεις.....

Τι μπορεις να κανεις? Χμμμμμ Πουλα το σε καποιον και παρε αλλο καινουργιο με USB

Γιατί δεν ψάχνεις να βρεις καμία SB Live 1024 ή 5,1? Θα την πάρεις γύρω στα 20 και έχει και gameport

λοιπον το τελειως κουφο τωρα....

εψαχνα και εγω κατι επεκτασεις, διακλαδωτηρες και ανταπτορακια και εφαγα τη Στουρναρη χωρις αποτελεσμα...

ξερεις που βρηκα πληρη γκαμα καλωδιων? απο Sata oλων των μεγεθων μεχρι ανταπτορακια usb που ηθελα?

Στο AlexPak στην Πειραιως.... εχει τα παντα στον πρωτο οροφο...

ενα τεραστιο και πληρως ενημερωμενο stand...

δεν ξερω εαν εχει και στα αλλα υποκαταστηματα του αλλα δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις:T:

Η καλυτερη λύση είναι αυτή μιας κάρτα ήχου PCI. Στο google όταν είχα κοιτάξει παλιότερα ο φτηνότερος μετατροπέας ήταν κάπου στα 15-18$.

Πάρε μια κάρτα ήχου ακόμα και δικάναλη που θα έχει κάποιος για πέταμα και είσαι μια χαρά.

Φτιαξε ενα, εχω το σχεδιο να σου στειλω (εχω αντιγραψει ενα ετοιμο), καθως θα το βρεις και στο google, ειναι πολυ απλο, ασε που το κοστος ειναι μηδαμινο, θα χαλασεις μονο ενα usb καλωδιο (απο την μια μερια)... το κακο ειναι οτι δεν δουλευει παντα, ειναι plug n pray!!!

thanks για την βοήθεια. Θα πάω στο AlexPak που είπε ο Κοπρίτης και αν δεν έχει εκεί θα πάρω μια κάρτα. nycos είχα φτιάξει ένα αλλα το πέταξε η καθαρίστρια :p:P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.