ngeorge Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2013 Καλημερα. Θα ηθελα τα φωτα σας στην προσπαθεια που κανω να σεταρω μια καμερα για να μπορω να εχω εικονα απομακρυσμενα. Δεν εχω static ip και εχω κανει λογαριασμο dyndns εχω περασει τα στοιχεια του λογαριασμου στην camera και μου δινει success. Εχω κανει portforward την θυρα της καμερα στο ρουτερ απο την λειτουργια virtual server. Η θυρα της καμερας ειναι η 80 αν εχει σημασια. Ip δινει το ρουτερ μεσω dhcp. Το προβλημα ειναι οτι δε μπορω να συνδεθω και δε ξερω τι κανω λαθος. Εχω δοκιμασει με δυο ρουτερ.Ενα usr9108 και ενα 3com. H καμερα ειναι foscam 8910. Εχει κανεις καμια ιδεα τι δε παει καλα γιατι εχω ακολουθησει τις οδηγιες κατα γραμμα. GiorgosSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 15, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 1) αλλαζεις πορτα (πχ 5111 οτι θες βαλε)2) αλλαζεις σε στατικη ip (πχ αν το δικτυο σου ειναι σε 192.168.1.χ βαλε 192.168.1.10 ή καποια που να μην υπαρχει φυσικα)3) κανεις την πορτα 5111 (παραδειγμα) forward στην 192.168.1.104) Αφου δεις οτι εχει κανει sync το ddns με την εξωτερικη Ip σου δοκιμασε το domain-sou.com:5111 και λογικα εισαι μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngeorge Φεβρουάριος 15, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Οκ. Θα το δοκιμασω αυριο και θα ενημερωσω. Ευχαριστω πολυ. GiorgosSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngeorge Φεβρουάριος 16, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 Λειτουργησε ,απλα τωρα πρεπει να οριζω σε καθε συσκευη το δικο της ΙΡ ,σωστα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 16, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 Μήπως έχεις οτε και σου κόβει την πόρτα 80;Για τις υπόλοιπες κάμερες τώρα θα βάλεις μία διαφορετική εξωτερική port που θα δείχνει στην εσωτερική IP της κάμερας που θέλεις να αντιστοιχήσεις. Για παράδειγμα η πόρτα 8080 θα πηγαίνει στην κάμερα με IP 192.168.0.10, η 8081 στην 192.168.0.11 κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 16, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 Λειτουργησε ,απλα τωρα πρεπει να οριζω σε καθε συσκευη το δικο της ΙΡ ,σωστα ? Στις καμερες ναι πρεπει για να μη δινει ο DHCP οτι θελει και τις χασεις. Για υπολογιστες κτλπ ας μεινουν στον DHCP. υγ και η 80 να του ηταν ανοιχτη απο τον ISP παλι λαθος επιλογη θα ηταν. Γενικα οι προβλεψιμες πορτες ειναι τελειως λαθος επιλογες ειδικα σε ip καμερα. Γι'αυτο βαζεις μια ακυρη, μεγαλη, στην τυχη πορτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngeorge Φεβρουάριος 16, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 Λοιπον εχω βαλει χειροκινητα ολες τις ip του δικτυου καθως και τα dns και δουλευουν ολα ρολοι. Οταν ενεργοποιω το dhcp στο ρουτερ για καποιο λογο δεν μπορω να συνδεθω. Παντως και ετσι ειναι μια χαρα αφου λειτουργει. Ευχαριστω πολυ. GiorgosSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.