tzitzikas2 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2013 Καλησπέρα. Εχω μια σύνδεση conne-x 2mbs. Εχω το ασύρματο μοντεμ/ρουτερ Huawei HG530 και το συνδέω ασύρματα με το pc με το usb stick Netgear WNA3100 Wireless USB Adapter N (300Mbps).Δουλευε εδω και καιρό πολύ καλά. Ξαφνικα σήμερα το pc έβγαλε μαύρη οθόνη και εκανα χειροκίνητα ρεσταρτ.Μετα δεν ειχε ιντερνετ. Εκανα επαννεκινηση και το μοντεμ/ρουτερ και ξανα το pc πολλες φορές αλλα τίποτα. Ξαναεγκατεστησα 2 φορες το netgear usb αλλα πάλι τίποτα. Απενεργοποιησα και το AVG security αλλα παλι τίποτα.Εκανα ψαξιμο για ιους, εκανα διορθωση σφαλματων του δισκου μεσα απο τα windows αλλα κανενα αποτελεσμα. Να σας πω εδω οτι κατω δεξια στο system tray μου γραφει οτι εχει γίνει σύνδεση και οτι η ισχυς σηματος ειναι εξαιρετικη. Σαν να μην υπαρχει κανενα πρόβλημα. Αλλα ουτε σε σελιδες μπαινει (με 3 browsers δοκιμασα, ούτε σε τορρεντ κατεβάζει).Μίλησα και με 13888 του ΟΤΕ μου ειπαν να δοκιμασω αντι για αυτοματη αποδοση IP, DNS καποιες συγκεκριμένες διευθύνσεις αλλα δεν λύθηκε το προβλημα.Το λαπτοπ που εχω συνδεεται ασύρματα κανονικα, και το pc συνδεεται ενσυρματα και με το ρουτερ μεσω ethernet και μεσω usb modem που εχω.Καταλήγω η οτι καποιο θεμα υπαρχει με τα windows και προκαλει το προβλημα ή εχει χαλάσει το usb Netgear παρόλο που φαινεται οκ να δουλευει.Παει το μυαλο σας πουθενα, τι μπορεί να φταιει, να προσπαθησω τιποτα αλλο? Τελευταια λυση ειναι φορματ αλλα θελω να το αποφύγω πάση θυσία.Ευχαριστω προκαταβολικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzikas2 Φεβρουάριος 16, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 κανεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 16, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 Βάστα να καταλάβω: Το laptop συνδέεται κανονικά στο router ασύρματα και έχει ιντερνετ. Το pc, όταν συνδέεται με το ρουτερ μέσω καλωδίου έχει internet. Το πρόβλημα είναι ότι, ενώ φαίνεται να συνδέεται κανονικά μέσω του wifi usb, δεν έχεις ιντερνετ, έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzikas2 Φεβρουάριος 16, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 Βάστα να καταλάβω: Το laptop συνδέεται κανονικά στο router ασύρματα και έχει ιντερνετ. Το pc, όταν συνδέεται με το ρουτερ μέσω καλωδίου έχει internet. Το πρόβλημα είναι ότι, ενώ φαίνεται να συνδέεται κανονικά μέσω του wifi usb, δεν έχεις ιντερνετ, έτσι;ναι ετσι ακριβως ειναι. και με το usb modem sagem 800 το pc εχει ιντερνετ.το wifi usb netgear δειχνει οτι συνδεθηκε κανονικα, σημα εξαιρετικο, αλλα δεν μπαινει πουθενα ουτε σε σελιδες ουτε τορεντ.το προβλημα δημιουργηθηκε χτες , ενω το ασυρματο ιντερνετ δουλευε κανονικα, ξαφνικα βγηκε στο pc σκετη μαυρη οθόνη, αναγκαστηκα εκανα επανεκκινηση με το κουμπι και απο τοτε εχω το προβλημα. διορθωση σφαλματων εκανα, εψαξα και για ιούς αλλα ολα οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 16, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 Πάρε backup και κάνε format-εγκατάσταση των windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 16, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 Uninstall τους drivers του wifi stick και reinstall δοκίμασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzikas2 Φεβρουάριος 17, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2013 Uninstall τους drivers του wifi stick και reinstall δοκίμασες;2 φορές το έκανα αλλα τίποτα.θελω να αποφύγω το φορματ, κατα τα άλλα παει καλα το pc δεν αξιζει να κανω φορματ..τι αλλο μπορω να δοκιμάσω?? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 17, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2013 Στο ρούτερ μπορείς να μπεις από το pc ασύρματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzikas2 Φεβρουάριος 17, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2013 Στο ρούτερ μπορείς να μπεις από το pc ασύρματα;οχι, αλλα μετα εκανα αυτα που γραφω πιο κατωδοκίμασα το usb netager στο λαπτοπ και παιζει οκ.μετα το ξαναεγκατεστησα στο pc και δουλεψε. Ομως ενω στην αρχη δουλευε οκ και σε σελιδες και σε τορρεντ, μετα απο μερικα λεπτα η συνδεση επεσε πολυ χαμηλα στο τορρεντ (κατεβαζε με 2ΚΒ) και σε σελιδες δεν εμπαινε. Εκανα επανεκινηση, ξαναδουλευε στην αρχη και μετα παλι δεν εμπαινε σε σελιδες. Εκανα και ρεσταρτ το ρουτερ αλλα οσες επαννεκινησεις και να εκανα στο pc αυτη την συμπεριφορα εχει.οταν δεν εμπαινε (|και αφου εμπαινε στην αρχη) σε σελιδες δοκιμασα και ping 192.168.1.1 και έβγαλε τα εξηςελάχιστο 1ms, μέγιστο 3ms , μέσος όρος 1ms (απώλεια 0%)τι μπορει να συμβαινει ?? παντως απο την αρχη που ειχα βαλει το netgear ανα διαστηματα ειχα απωλεια συνδεσης (δεν εμπαινε σε σελιδες) ενω κατω δεξια φαινοταν οκ. αλλα σπάνια! οχι οπως τωρα.παντως τωρα που δεν ανοιξα το τορρεντ δουλευει οκ για κανα δεκαλεπτο στις σελιδες.στα xp πως γινεται κατάργηση της συνδεσης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzikas2 Φεβρουάριος 17, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2013 + ενσυρματα πιανει καλή ταχύτητα κοντα στα 200KB/s (εχω 2mbps). Ασύρματα σπάνια πιανει καλη ταχύτητα. Συνηθως ειναι κάτω απο τα 130-150KB/s. Ας πουμε τωρα κατεβαζω τους τελευταιους drivers netgear με 20-30kb/s χωρις να κατεβαζω τιποτα αλλο!!!! και ειναι και στα 3 μετρα χωρις εμποδιο το ρουτερ. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει.... καποιοι μου ειπαν να βαλω το τελευταιο firmware και drivers του usb nergear και να εγκαταστησω το sp3. μπορω να κατεβασω απο κάπου μονο το sp3 και να το περασω χωρις να κανω φορματ? και απο που? εχω <<σπασμένα>> ελληνικα xp sp2. η θα αναγνωρισει οτι ειναι σπασμενα και θα εχω προβλημα μετα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.