gokuthelegend Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2013 Χαιρετώ το φόρουμ.Λοιπόν, το θέμα έχει ως εξής. Είμαι παλιός χρήστης του Hotmail και πρόλαβα το Skydrive από τότες που ήταν 25GB και όχι 7GB, και το έπερνες μόνο με πρόσκληση από άλλον. Μάλιστα για όποιον θυμάται όταν έγινε αλαγή από 25GB σε 7GB η Microsoft έδεινε επιλογή μόνο στους παλιούς χρήστες, αν θέλανε να κρατήσουν τα 25GB. Εγώ κράτησα τα 25GB. Ως εδώ όλα καλά. Τόσο καιρό όμως δεν είχα αξιοποιήσει τον χώρο που μου δείνει και επιτέλους αποφάσισα και άρχισα σιγά σιγά το ανέβασμα, μικρών αρχείων για αρχή. Παράληλα άρχισα να ψάχνω πληροφορίες για την υπηρεσία για να ξέρω με τι έχω να κάνω, και βρήκα το εξής στην σελίδα της wikipedia για το skydrive[...]files up to 300 MB can be uploaded via drag and drop into the web browser, or up to 2 GB via the SkyDrive desktop application[...]Δηλαδή μέσω το browser μπορώ να ανεβάσω αρχεία μέχρι 300MB, ενώ αν θέλω να ανεβάσω μεγαλύτερα αρχεία τότες θα πρέπει να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Skydrive για Windows. Προς το παρόν δεν έχω επιβεβαιώσει από κάπου αλλού αν ισχύει αυτή η πληροφορία, ούτε έχω επειχηρήσει ακόμη να ανεβάσω αρχεία μεγάλυτερα των 300MB μέσω browser. Παρόλα αυτά αποφάσισα να κατεβάσω την εφαρμογή για να την έχω πρόχειρη στον υπολογιστή μήπως και μου χρειαστεί. Έλα ντε όμως που έχω Windows XP και η εφαρμογή είναι για Windows Vista SP2 και πάνω. Δεν μπορώ να την εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου. Οπότε τζίφος. Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε; Γνωρίζετε κάποια third party εφαρμογή για Skydrive που να δουλεύει και σε Windows XP; Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή. Παρακαλώ όμως όσοι μου προτείνετε εφαρμογές, να μου προτείνετε μόνο όσες έχετε δοκιμάσει και με τις οποίες έχετε επειχηρήσει να ανεβάσετε αρχεία μεγαλύτερα των 300MB και να ξέρετε ότι λειτουργεί.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν ξέρων αν δεν διευκρίνησα κάτι, αν χρειάζεστε κάποια άλλη πληροφορία ρωτήστε με και θα απαντήσω όπου μπορώ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.