apostatis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2013 εχω συνδεση στο pc windows 7 την οθονη με vga και την τηλεοραση με hdmi απο την καρτα γραφικωνΚΑΡΤΑ ASUS NV GF210 1GB DDR3 64BIT | COSMODATAκαι θελω dualview τι βλεπω στην μια να βλεπω και στην αλλη ακριβως απλα με διαφορετικη αναλυση η καθε οθονηγινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Φεβρουάριος 15, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Γίνεται. Θα πρέπει να ρυθμίσεις μέσα από το control panel της nvidia τις οθόνες σε clone mode. Η ανάλυση όμως έχω την εντύπωση ότι θα είναι κοινή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2009dim Φεβρουάριος 15, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Βασικά ακόμη και από το screen resolytion των windows 8 γίνεται, ακόμη και με διαφορετικές αναλύσεις. Δεν θεωρώ πως χρειάζεται να έχουν κοινή ανάλυση... Τουλάχιστον η 4870 που έχω δεν έχει τέτοιο θέμα σε dual monitor setup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Φεβρουάριος 15, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 πως γινεται ομως να μην εχουν κοινη αναλυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2009dim Φεβρουάριος 16, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 Απλά επιλέγεις την μία και ορίζεις την ανάλυση που θέλεις. Μετά επιλέγεις την άλλη και κάνεις το ίδιο. Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω καθημερινά και δουλεύει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Φεβρουάριος 20, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 για να βλεπω την επιφανεια εργασιας και στις δυο οθονες πρεπει να επιλεξω το αναπαραγωγη αυτων τον οθονων και ετσι δεν με αφηνει να εχω διαφορετικη αναλυσημονο στο επεκταση μου δινει αυτη την δυνατοτητα αλλα δεν βλεπω επιφανεια εργασιας και πρεπι να μετακινω πολλες φορες τα παραθυρα απο την μια στην αλληδεν υπαρχει αλλος τροπος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Φεβρουάριος 20, 2013 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 clone mode δεν εχω δει στην σειρά 7700 της amd, αλλά ούτε στα λειτουργικά (7,8,vista) μονάχα σε ubuntu,είδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.