Jump to content

TV 42 ή 47 ιντσες, γνωμες

TifoziF1

Recommended Posts

Τι προτείνετε για LCD/LED μέχρι 47 ίντσες;

Plasma δεν μας κάνει λόγω πολύ φωτεινού περιβάλοντος, 3D δεν ενδιαφέρει ούτε δικτύωση/smart media κλπ

Μέχρι 750 ευρώ

:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_:

Ρε δεν διαβαζετε; λεμε δεν θελουμε πλάσμα, εχουμε πλασμα και θελουμε lsd (lcd) τωρα :p

TX P47ET5 ; ΑΝ και αχρηστο παει το 3δ/μεντια

:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_:

Αυτή! Την πήρα χθες στις 42'' στα 519€ για τους ίδιους λόγους,φωτεινό περιβάλλον και κατανάλωση!

Η διαφορά με την ET πρέπει να είναι το 3d που έτσι και αλλιώς δεν σε ενδιαφέρει.

Αυτή! Την πήρα χθες στις 42'' στα 519€ για τους ίδιους λόγους,φωτεινό περιβάλλον και κατανάλωση!

Η διαφορά με την ET πρέπει να είναι το 3d που έτσι και αλλιώς δεν σε ενδιαφέρει.

Δεν ειναι μονο το 3d αλλα ειναι και τα hz που διαφερουν!

Η panasonic που δειχνω, εχει παρα πολυ ωραια κινηση, σε αντιθεση με καποιες αλλες τηλεορασεις που διαφημιζουν 200 και 400hz και στην πραγματικοτητα ειναι στα 50hz:p

Συμφωνώ,αλλά μικρή η διάφορα πιστεύω.Τόσο που δεν θα την καταλαβαίνεις,ειδικά αν δεν έχεις και "έμπειρο" μάτι.

Στην τιμή πάλι είναι μεγάλη η διαφορά.Παίρνει 47" με τα χρήματα της 42",χωρίς βέβαια 3D κτλ που έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζεται.

• 2 weeks later...

Καλημερα.Δεν ανοιγω νεο θεμα για να μη γεμιζω τσαμπα το φορουμ.Εγω εχω καταληξει στην Lg 47 Lm640s.Θελω πρωτιστως smart και δευτερευοντως 3d.Για πειτε γνωμες παραπλησιες.Επισης το dlna ειναι λειτουργικο σε αυτο το μοντελο;Αναμεταδιδει την εικονα του λαπτοπ στη TV ;

Ρε δεν διαβαζετε; λεμε δεν θελουμε πλάσμα, εχουμε πλασμα και θελουμε lsd (lcd) τωρα :p

TX P47ET5 ; ΑΝ και αχρηστο παει το 3δ/μεντια

μην κολλας, αν καποια ειναι και 3D. αμα δεν θες, δεν το χρησιμοποιεις..!!!

46-47, μην το σκεφτεσαι..! ο μοναδικος περιορισμος για να παρεις μικροτερη, ειναι ΜΟΝΟ, αν δεν χωραει στο χωρο που θα μπει...!

εντος μπατζετ, θα προτεινα..

Samsung UE46ES5700 | Skroutz.gr

Samsung UE46EH6030W | Skroutz.gr

λιγο πιο πανω

LG 47LM620S | Skroutz.grΑΚΥΡΗ λογω φωτεινοτητας χωρου..!!

Samsung UE46ES6100 | Skroutz.gr

ολες οι παραπανω, εχουν ενσωματωμενο MEDIA Player που παιζουν τα παντα. και DTS ηχο..!! κι ας μην το χρειαζεσαι!!!

Την Pana 42ET5 πήρα πέρισυ το καλοκαίρι για σαλόνι με απόσταση θέασης περίπου τα 4,5μέτρα.

Κανονικά ήταν να πάμε για την 47άρα αλλά ελέω χρημάτων (και παντόφλας)...:spell:

Για 3d καλό είναι να πάρεις όσο ποιό μεγάλη γίνεται (λένε) για να σου γεμίζει το οπτικό πεδίο. Επί του πρακτέου άντε να έχω δεί 3 ταινίες από πέρυσι. Αφού δεν σε ενδιαφέρει οκ.

Το media pleyer που έχει καλό είναι μεν αλλά έχει θέματα με τους υπότιτλους όταν τραβάει την ταινία από το δίκτυο.

Από usb hdd δεν έχει ιδιαίτερα θέματα ΟΧΙ όμως ότι παίζει και τα πάντα/όλα.

Οι λειτουργίες διαδικτύου που έχει καλές είναι μεν αλλά αν δεν ασχοληθείς δεν χάνεις και τίποτα το εξαιρετικό.

Από τώρα εικόνα είναι πολύ καλή ανάλογα πάντα με τί την συγκρίνεις και από πού παίζει.

Άλλη απόδοση από ψηφιακή, άλλη από ταινία.

Με λίγο παίξιμο στις ρυθμίσεις την φέρνεις εκεί που θες και προσωπικά μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα.

Προβλήματα στο πάνελ τώρα έχουν αναφερθεί μεν αλλά είναι σχετικά λίγα.

Ρίξε μια ματιά εδώ: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημερα.Δεν ανοιγω νεο θεμα για να μη γεμιζω τσαμπα το φορουμ.Εγω εχω καταληξει στην Lg 47 Lm640s.Θελω πρωτιστως smart και δευτερευοντως 3d.Για πειτε γνωμες παραπλησιες.Επισης το dlna ειναι λειτουργικο σε αυτο το μοντελο;Αναμεταδιδει την εικονα του λαπτοπ στη TV ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.