venom7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2013 Παίδες να κάνω μια ερώτηση...Γιατί τεστάροντας ένα δίσκο εξωτερικό και ένα στικάκι, σε usb 3 βγάζω χειρότερα νούμερα από ότι σε usb 2???
felix Φεβρουάριος 15, 2013 #4 Φεβρουάριος 15, 2013 Γιατι οι USB3.0 του Fresco είναι χειρότερες από τις USB2.0 του Χ79.
venom7 Φεβρουάριος 15, 2013 Author #5 Φεβρουάριος 15, 2013 Και τι πρέπει\μπορώ να κάνω για να επωφελειθώ των usb 3???
felix Φεβρουάριος 15, 2013 #6 Φεβρουάριος 15, 2013 Πάρε κανα στικάκι USB3.0 σαν το Sandisk του Κοπρίτη...
venom7 Φεβρουάριος 15, 2013 Author #7 Φεβρουάριος 15, 2013 Μα έχω ήδη usb 3 και στικάκι και σκληρό εξωτερικό.Το θέμα είναι, αυτό που είπα πριν!!!
felix Φεβρουάριος 15, 2013 #8 Φεβρουάριος 15, 2013 Παίδες να κάνω μια ερώτηση...Γιατί τεστάροντας ένα δίσκο εξωτερικό και ένα στικάκι, σε usb 3 βγάζω χειρότερα νούμερα από ότι σε usb 2???Μα έχω ήδη usb 3 και στικάκι και σκληρό εξωτερικό.Το θέμα είναι, αυτό που είπα πριν!!!Το ότι είναι ο δίσκος USB3.0 δεν σημαίνει ότι έχει και τις αντίστοιχες επιδόσεις. O controller που έχει η θήκη του μπορεί να είναι μάπα. Το ίδιο ισχύει και για το στικάκι...αρκετά USB3.0 στικάκια είναι μάπα.Δεν βλέπω από αυτά που γράφεις να αναφέρεις ότι είναι USB3.0 ο δίσκος και το στικάκι, απλά ότι τα σύνδεσες στην USB3.0 θύρα, που είναι backwards compatible με USB2.0 συσκευές.Θεώρησα λοιπόν ότι αναφέρεσαι στο "πώς γίνεται καλύτερης τεχνολογίας controller να αποδίδει χειρότερα από παλιάς? "Στο θέμα μας...θα κοίταζα να δώ αν υπάρχουν νεότεροι drivers ή fw για τον FrescoLogic USB3.0 που έχει η μητρική σου.Ελπίζω να μην χρησιμοποιείς κάποιο extension ή hub..μπορεί να οφείλεται και σε αυτό...Θα σου αναφέρω ένα κουλό για να πάρεις μια εικόνα :Μέχρι πριν λίγο καιρό χρησιμοποιούσα ένα TP-Link wireless USB. Με αυτό συνδεδεμένο στις πίσω θύρες USB2.0 το καλό μου στικάκι, έχανε 5-6ΜΒ/s στο Crystal. Όταν το έβγαζα, όλα οκ. Σταμάτησα να το χρησιμοπιώ και κομπλέ....ΕDIT :Οι τελευταίοι είναι οι v3.5.93.0 13/11/2012 που έχει και η Gigabyte στο site...αν δεν έχεις αυτούς, βάλτους...
venom7 Φεβρουάριος 15, 2013 Author #9 Φεβρουάριος 15, 2013 Καταρχάς σε ευχαριστώ! Επίσης ευχαριστώ όποιον μετέφερε το θέμα επίσης! drivers έχω τους προηγούμενους και θα δοκιμάσω και τώρα και με τους καινούριους. Αυτό που εννοούσα είναι ότι έχω σκληρό και στικάκι usb 3.0 τα οποία σε usb 3 θύρες μου δίνουν χειρότερα αποτελέσματα από ότι όταν τα βάζω στις usb 2 θύρες!
Trexx Φεβρουάριος 15, 2013 #10 Φεβρουάριος 15, 2013 Γιατι οι USB3.0 του Fresco είναι χειρότερες από τις USB2.0 του Χ79.Aυτό και μη σου φαίνεται καθόλου περίεργο. Το ίδιο παρατηρείται πολλές φορές και μεταξύnative sata2 controller vs marvel/asmedia κτλ sata3.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.