vagenrider Ιούνιος 15, 2013 #241 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 οποτε αναμενουμε νεα σου :P:P:P:P:P:P ποτε θα ειναι ετοιμο??:P:P:P:P εγινε..αυριο μεθαυριο θα το σηκωσω.. για να καταλαβεις για τι παρανοια μιλαμε σκεψου οτι ο φιλος μου ο γερμανος που να εχει φτιαξει αυτα τα bits εχει quad titan....κ ειναι αδυνατο να σου περιγραψω το τι κανει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Ιούνιος 15, 2013 #242 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 εγινε..αυριο μεθαυριο θα το σηκωσω..για να καταλαβεις για τι παρανοια μιλαμε σκεψου οτι ο φιλος μου ο γερμανος που να εχει φτιαξει αυτα τα bits εχει quad titan....κ ειναι αδυνατο να σου περιγραψω το τι κανει.. εαν πραγματικα ισχυει αυτο για το μονο πραγμα που θα στεναχορηθω ειναι ο φιλος μου ο azazil..... ξερει εκεινος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagenrider Ιούνιος 15, 2013 #243 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 εαν πραγματικα ισχυει αυτο για το μονο πραγμα που θα στεναχορηθω ειναι ο φιλος μου ο azazil..... ξερει εκεινος. ενας προλογος για τον κανιβαλισμο που θα δειξει το βιντεο,ειναι αυτο το screen σε κατασταση τραγικου load με in game frames καπου στα 160.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Ιούνιος 15, 2013 #244 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 εγινε..αυριο μεθαυριο θα το σηκωσω..για να καταλαβεις για τι παρανοια μιλαμε σκεψου οτι ο φιλος μου ο γερμανος που να εχει φτιαξει αυτα τα bits εχει quad titan....κ ειναι αδυνατο να σου περιγραψω το τι κανει.. αυτα τα bits που λες τι ακριβως ειναι??:hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagenrider Ιούνιος 15, 2013 #245 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 αυτα τα bits που λες τι ακριβως ειναι??:hmm: ειναι κατα καποιο τροπο για να το πω ετσι οσο πιο κατανοητα γινεται ενα σετ αριθμων το οποιο υποδηλωνει με πιο τροπο θα γινει το rendering κλπ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Ιούνιος 15, 2013 #246 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 ειναι κατα καποιο τροπο για να το πω ετσι οσο πιο κατανοητα γινεται ενα σετ αριθμων το οποιο υποδηλωνει με πιο τροπο θα γινει το rendering κλπ.. διλαδι για τοις 690 γνωριζεις τα bits??:P:P:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagenrider Ιούνιος 15, 2013 #247 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 να το κ το μωρο μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Ιούνιος 15, 2013 #248 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 να το κ το μωρο μου.. μυριζομαι καρτα μπορεις να το ποσταρεις εδω Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagenrider Ιούνιος 15, 2013 #249 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 διλαδι για τοις 690 γνωριζεις τα bits??:P:P:P:P φυσικα (τα ιδια με τα δικα μου ειναι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagenrider Ιούνιος 15, 2013 #250 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 μυριζομαι καρτα μπορεις να το ποσταρεις εδω Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε. χμμμ....γιατι οχι? θα χει πλακα να δειξω την κανιβαλο'υδροψυξη μου! :jump1::jump1::jump1::jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Ιούνιος 15, 2013 #251 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 φυσικα (τα ιδια με τα δικα μου ειναι) μπορεις να μου στειλεις τα bits σε pm?:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagenrider Ιούνιος 15, 2013 #252 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 μπορεις να μου στειλεις τα bits σε pm?:T: οκ απλα δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα δεν ειναι 1 για ολα τα παιχνιδια..καθε παιχνιδι εχει το δικο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Ιούνιος 15, 2013 #253 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 οκ απλα δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα δεν ειναι 1 για ολα τα παιχνιδια..καθε παιχνιδι εχει το δικο του οποτε αναμενω αναλυτικες οδηγιες :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Ιούνιος 15, 2013 #254 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 ειναι κατα καποιο τροπο για να το πω ετσι οσο πιο κατανοητα γινεται ενα σετ αριθμων το οποιο υποδηλωνει με πιο τροπο θα γινει το rendering κλπ..Αυτα τα bits που ονομασες ειναι οι αλγοριθμοι που θα γινει το rendering καθε game ξεχωριστα μεσω nvidiainspector,η εχει βγει και κατι πιο νεο,εχω τρια χρονια να ασχοληθω με το αντικειμενο και μηπως εχει βγει κατι καινουργιο επι του θεματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagenrider Ιούνιος 15, 2013 #255 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 Αυτα τα bits που ονομασες ειναι οι αλγοριθμοι που θα γινει το rendering καθε game ξεχωριστα μεσω nvidiainspector,η εχει βγει και κατι πιο νεο,εχω τρια χρονια να ασχοληθω με το αντικειμενο και μηπως εχει βγει κατι καινουργιο επι του θεματος. αυτο ειναι φιλε μου,ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Ιούνιος 15, 2013 #256 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2013 αυτο ειναι φιλε μου,ετσι Thanks,καταλαβα απολυτα τι λες,να χαιρεσαι τα καρτονια σου που σπερνουνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagenrider Ιούνιος 16, 2013 #257 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 το VagencomputeR στο unigine valley κατελαβε επισημα την 78'η θεση αναμεσα σε 580 συμετεχοντες απ'ολο τον κοσμο με μηχανηματα πολλων ευρω ειδικα στην τελευταια 100αδα.[OFFICIAL]--- Top 30 --- Unigine 'Valley' Benchmark 1.0 [Fill the Form]μαλλον θα τα σταματησω τα bench τωρα για καλοκαιρι μιας κ εχουν αρχισει ηδη να ερχοντε σιγα σιγα οι πρωτες ζεστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιούνιος 16, 2013 #258 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούνιος 16, 2013 #259 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 Uploaded with ImageShack.us Mε το στοκ bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Ιούνιος 16, 2013 #260 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 Nικο τι σκορ ειναι αυτο ρε φιλε :-O:-O:-O:-O :T::P:P:P:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts