Jump to content

Unigine Valley results

Recommended Posts

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] πρεπει να φαινονται και τα ρολογια ? ή οπως ειναι το 84,1fps ?

Εκανα account, o sebastianthelab ειμαι εκει...

Δεν νομιζω ... ο khemist δεν μας δειχνει τιποτε εδω Overclockers UK Forums - View Single Post - **Official Heaven Vally Leaderboard**

Μια απλη αναφορα θες απο κατω για τα ρολογια σου.

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] πρεπει να φαινονται και τα ρολογια ? ή οπως ειναι το 84,1fps ?

Εκανα account, o sebastianthelab ειμαι εκει...

Δεν χρειαζεται να φαινονται τα ρολογια απλα ενα ss θελει στο πρωτο τεστ και να φαινεται και το σκορ.

Αυτο 8α ανεβασω στα Αγγλακια που δεν τους εκανε το προιγουμενο σκορ μου [MENTION=478]sebastian[/MENTION] φιλαρακι μου συγνωμη αλλα δεν κρατιομουν μεχρι αυριο :p

Valley_for_uk.png

image hosting no sign up

Αυτο 8α ανεβασω στα Αγγλακια που δεν τους εκανε το προιγουμενο σκορ μου @sebastian φιλαρακι μου συγνωμη αλλα δεν κρατιομουν μεχρι αυριο :p

Nικο οι Τ Ι Τ Α Ν σου δεν παιζονται ρε φιλε τι σκορακλα παλι ειναι αυτη :-O:-O:-O :happy2::happy2::happy2:

[MENTION=16011]aza[/MENTION]zil1990

Σου εξήγησαν ρε συ γιατί δεν το δέχονται! Διάβασε τους κανόνες από την αρχή.

Οι τελευταίοι beta της ati βοηθάνε καθόλου στο valley σε σχέση με τους 13.4;

Αν βοηθάνε να ξανατρέξω ένα με τον i7 γιατί έπεσα καμια 40αρια θέσεις από την

τελευταία φορά που ασχολήθηκα.

[MENTION=16011]aza[/MENTION]zil1990

Σου εξήγησαν ρε συ γιατί δεν το δέχονται! Διάβασε τους κανόνες από την αρχή.

Οι τελευταίοι beta της ati βοηθάνε καθόλου στο valley σε σχέση με τους 13.4;

Αν βοηθάνε να ξανατρέξω ένα με τον i7 γιατί έπεσα καμια 40αρια θέσεις από την

τελευταία φορά που ασχολήθηκα.

Ναι ρε οκ αργησα αλλα το καταλαβα θελουν screen shot με f12...κανε εναν κοπο και δοκιμασε το ρε συ με τους beta αλλα βασικο φιλε εγω οσο ανεβαζω τον cpu βλεπω πιο πολλα frames στο valley.Αλλοι λενε οτι δεν εχει δοαφορα εγω ομως βλεπω απο τα 4,5 στα 4,8 και εννοειτε στα 5 οπου και ετσι το τρεχω

Έγινε επεξεργασία από azazil1190

Ναι ρε οκ αργησα αλλα το καταλαβα θελουν screen shot με f12...κανε εναν κοπο και δοκιμασε το ρε συ με τους beta αλλα βασικο φιλε εγω οσο ανεβαζω τον cpu βλεπω πιο πολλα frames στο valley.Αλλοι λενε οτι δεν εχει δοαφορα εγω ομως βλεπω απο τα 4,5 στα 4,8 και εννοειτε στα 5 οπου και ετσι το τρεχω

Από i5 @ 3.8 σε i7 @ 4.2 δεν είδα διαφορά στο valley με τον ίδιο driver και την ίδια κάρτα.

Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: Ή η διαφορά ξεκινάει από τα 4.5 και πάνω ας πούμε ή

η κάρτα είναι το μπουκάλι στην συγκεκριμένη περίπτωση και ο i5 είναι υπεραρκετός.

Δωσε σε 4.8 αμεσως και 8α δεις και μετα πηγαινε σε 5 το χεις.Βεβαια οταν τρεχω τεστακια εννοειτε οτι εχω aircodition on δεν 8ελω να μου πηγαινει ο cpu πανω απο 55 βα8μους και οι καρτες πανω απο 66-68 και ετσι παιζω με cpu μαξιμουμ 52 στα 5 και καρτες στον ΘΕΟ με μεγιστη θερμοκρασια 68 στο valley

Με τη διαφορά ότι εγώ δεν έχω custom w/c αλλά αερόψυκτρα των 35 ευρώ, έτσι;

Δεν νομίζω να κρατήσει τον επεξεργαστή σε τέτοια ρολόγια, ίσως τον κρατήσει

οριακά στα 4.5 αλλά και πάλι θα θέλω περισσότερο ρεύμα ενώ τώρα το

ρεύμα είναι το στοκ. Οπότε είμαι ικανοποιημένος. Τις θερμοκρασίες της κάρτας δεν τις

φοβάμαι, με ή χωρίς a/c. Δεν καταλαβαίνει χριστό. 70 δεν είδα ποτέ.

Λογο καρτων ειναι η διαφορες παιδες..

Δυο ΤΙΤΑΝ ειναι παρα πολυ δυνατο setup, και στα 5,5ghz αν μπορουσε να το παει το cpu και αλλο προς τα πανω θα πηγαινε το σκορ.

Με μια 7950 που λετε και στοκ να ειναι ενας i7, φτανει και περισευει για να την load-ρει τεζα, λογικο ειναι εκει, κλοκαρεις δεν κλοκαρεις τον cpu, ουτε 1 φραμε δεν θα δεις αυξηση.:)

Με τη διαφορά ότι εγώ δεν έχω custom w/c αλλά αερόψυκτρα των 35 ευρώ, έτσι;

Δεν νομίζω να κρατήσει τον επεξεργαστή σε τέτοια ρολόγια, ίσως τον κρατήσει

οριακά στα 4.5 αλλά και πάλι θα θέλω περισσότερο ρεύμα ενώ τώρα το

ρεύμα είναι το στοκ. Οπότε είμαι ικανοποιημένος. Τις θερμοκρασίες της κάρτας δεν τις

φοβάμαι, με ή χωρίς a/c. Δεν καταλαβαίνει χριστό. 70 δεν είδα ποτέ.

καλα χωρις aircodition στους τιτανες βλεπεις ευκολα 75-80 ειδικα τωρα που εχει και ζεστη .......