Jump to content

Αγορα Line Interactive UPS ~900W

BIGJOHN13

Recommended Posts

Γεια σας παιδια.. Θελω να αγορασω ενα ups για το συστημα της υπογραφης μου.. Πιστευω ενα UPS που θα βγαζει κοντα στα 900W θα με καλυπτει αν και δεν ξερω και πολλα απ αυτα.. Εχετε καποιο να μου προτεινετε?? Εχω δει αυτο Eaton Ellipse ECO 1600VA . Ειχε κανεις παρομοιο να μου πει τη γνωμη του τι παιζει μ αυτα ειναι αξιοπιστα κτλπ... ? ?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων :hi:

Εδώ και 2-3 χρόνια, η MGE μετονομάστηκε EATON, και μοιράζεται την ίδια τεχνολογία με την APC.

Η EATON και η APC φτιάχνουν τα καλύτερα UPS που υπάρχουν. Προσωπικά έχω ένα Eaton Pulsar M 2200VA 2U rack αλλά βγαίνει πολύ εκτός για το budget σου :hehe:

Αυτό που έδειξες στο πρώτο post είναι άριστο.

Αν θες κάτι καλύτερο δες ο Ellipse Max η το APC.

Σ ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου για την απαντηση σου... Μηπως μπορεις να μου πεις τις διαφορες αυτων των δυο με το eaton που ανεφερα εγω.. Επειδη δεν τα καταλαβαινω και πολυ τα χαρακτηριστικα τους αν δεν σου ηταν κοπος να μου εξηγουσες τις κυριες διαφορες τους..?? Αν αξιζει θα τα δωσω τα λιγα παραπανω.. ;)

Το ellipse Max είναι ποιο επαγγελματικό, και αναβαθμισμένο εσωτερικά. Ενώ το ECO είναι μια μίνιμαλ έκδοση του Max. Αναλυτικά:

Eaton Ellipse Max 1500 USBS DIN (68558)

Eaton Ellipse ECO 1600 DIN USB (EL1600USBDIN)

Η διαφορά είναι αστεία σε χρήματα.

To APC δέχεται και εξωτερική επιπλέον μπαταρία

Το Ellipse Max όχι

μικρό το κακό, εκτώς αν θες να σου κρατάει τον υπολογιστή ακόμη περισσότερο χρόνο.

Η εξωτερική bonus μπαταρία δεν είναι και φτηνή, έχει 180-215Ευρώ (και λογικά στην 5ετία θα θέλει αλλαγή όπως γίνεται σε όλα τα UPS).

Οι μπαταρίες του Ellipse Max είναι 2x 12V 9A (και με 18ευρώΧ2 βρίσκεις π.χ. εδώ), άμα περάσουν 2-5 χρ. και θέλει αλλαγή.

Εργοστασιακά τα ups συνοδεύονται με μπαταρίες don't worry.

ναι, λιγααακι

https://www.skroutz.gr/c/607/mpataries-ups.html?keyphrase=apc+124

αλλά αν το προσέξεις, είναι οι ίδιες μπαταρίες εσωτερικά με το eaton με μόνη διαφορά το πλαστικό στη μέση με το connector τους, δηλ με το χέρι το αλλάζεις και μόνος σου.:turn:

ναι, λιγααακι

https://www.skroutz.gr/c/607/mpataries-ups.html?keyphrase=apc+124

αλλά αν το προσέξεις, είναι οι ίδιες μπαταρίες εσωτερικά με το eaton με μόνη διαφορά το πλαστικό στη μέση με το connector τους, δηλ με το χέρι το αλλάζεις και μόνος σου.:turn:

Αχαα... ;) Μαλιστα.. Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις συμβουλες.. Μαλλον πως κλεινω προς Eaton.. Θα ψαξω απο εβδομαδα να δω ποιο θα ειναι διαθεσιμο να το παραγγειλω και θα σας πω εντυπωσεις... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.