christosjr1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2013 Τα δεδομενα μας ειναι:Στον 1ο οροφο μοντεμ-ρουτερ TG-582n. Στον 2ο οροφο στο δωματιο ακριβως πανω απο το μοντεμ πιανω με το laptop σημα καμπανα. Σε απομακρισμενο ομως δωματιο οπου και δουλευει ο φορητος σημα "μολις και μετα βιας".Τι σκεφτηκα: Ενα repeater-AC στο δωματιο στον 2ο και να το ενισχυει σε ολο τον οροφο. Γινεται? Το AP πρεπει να συνδεθει ενσυρματα με το μοντεμ κατω? Ή ασυρματα δεχεται και αναμεταδιδει? Προτεινεται και ενα καλο AP (ρουτερ κανει?) μεχρι 40-50€... Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Φεβρουάριος 15, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 WA830, θα παίρνεις και θα δίνεις ασύρματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Φεβρουάριος 18, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2013 Εγω ελεγα να παρω αυτο... Τι λεει? TL-WA901ND - Welcome to TP-LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 18, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2013 Εγω ελεγα να παρω αυτο... Τι λεει? TL-WA901ND - Welcome to TP-LINKΚατα 99% σου κανει. Το βαζεις να δουλευει ως repeater και στην ουσια θα αναμεταδιδει το σημα που πιανει. Θα εχει βεβαια τη μιση σχεδον ενταση απ οταν θα το συνεδεες με καλωδιο, αλλα νομιζω θα σε καλυψει και ετσι. Ενα παρομοιο που ειχα βαλει σε φιλο, σου δημιουργει ενα δικτυο κλωνο αυτου του ρουτερ σου, οποτε αν βλεπεις μονο ενα δικτυο μην ψαχνεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Φεβρουάριος 19, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2013 είναι πλεονασμός να πάρεις αυτό με τις 3 κεραίες και με μια κεραία κάνεις δουλειά αν υπάρχει δυνατότητα πάρε κεραία μεγαλύτερης ισχύς οι περισσότερες κεραίες είναι για να πιάσεις και τις 2 πολώσεις του η/μ κύματος(ή να κάνεις άλλη μπινιά) και από εμένα συμβουλή είναι ότι το tp πρέπει να δουλέψει με ddwrt ή κάτι άλλο αντίστοιχο το stock fw είναι απλώς ελεϊνό και προβληματικό έχω καιρό τώρα το 1043nd λόγο των 4 gigabit port και το παίζω με ddwrt και κάνει φοβερή δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Φεβρουάριος 20, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 Για κεραια αυτη ειναι καλος αντικαταστατης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Φεβρουάριος 20, 2013 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 καλούτσικη για τα λεφτά τηςπάντως στο aerial έχει στα ίδια λεφτά 9db Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.