Justhavocman Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2013 Παιδιά εδώ και καιρό προσπαθώ να συνδέσω ένα ρημάδι δεύτερο monitor στο pc μου για να βλέπω κάνα stream , λίγο τηλεόραση όσο παίζω , το θέμα είναι ότι η κάρτα γραφικών μου έχει 1DVI-Η , 1DVI-D , 1 display port και 1 hdmi port ! ΅Ωρεααααα, το dvi-η καλύπτεται από την ήδη υπάρχουσα οθόνη και έψαχνα να βρω ένα Display port προς VGA converter για να κουμπώσω και την δεύτερη ( και οι δυο οθόνες είναι mon VGA) και βρήκα αυτό DELOCK ADAPTER DISPLAYPORT 20PIN TO VGA D-SUB15 - CONVERTERS - E-SHOP.GR , έχει χρησιμοποιήσει κανεις κάτι παρόμοιο? Την μάρκα την ξέρετε η είναι καμια μα'ι'μου ξέμπαρκη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 15, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Είναι αρκετά καλή. Έχω πάρει 4 θήκες για εξωτερικούς δίσκους και έχω εκπλαγεί με την ποιότητα κατασκευής! Sent from my Samsung S3, using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Φεβρουάριος 15, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Εχω βαλει το ιδιο σε ενα hp με quadrο που βγαζει μονο display port σε ενα φαρμακειο και παιζει μπομπα μηνες τωρα Οποτε go for it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justhavocman Φεβρουάριος 15, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 ok , thx , seems legit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.