iparout Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2013 Καλησπέρα. Μπορει να μου πει κάποιος πως λέγεται το παρακάτω υλικό που χρησιμοποιείται για τακτοποίηση καλωδίων; (ειναι αυτο το σκληρο μαυρο συρμα με επενδυση πλαστικου, με το οποιο ερχονται τυλιγμενα ολα τα καλωδια οταν αγοραζει κανεισ καινουρια συσκευη) Και, κυρίως, που μπορω να βρω; Έψαξα ως "πλαστικοποιημενο σύρμα" αλλα δεν βρήκα τίποτα. Thanks παιδιά! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 Δεματικό είναι. Απλά αν ζητήσεις δεματικά, πιθανότερο να σου δώσουν "ποντικορουρές" Πάντως, αυτό που θέλεις το βρίσκεις εύκολα σε Praktiker/Leroy/κλπ και το έχουν σε ρολό με το μέτρο. Ένα πράσινο που έχω, για τον κήπο, είναι 50m και έκανε 4€ αν θυμάμαι καλά.Edit: http://www.antemisaris.gr/product.aspx?iid=2800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iparout Φεβρουάριος 14, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 Αυτο ακριβώς. Δεματικο ζητούσα αλλα μου έδιναν τις ποντικοουρες.Αυτο που εδειξες είναι αυτο ακριβώς που ζητούσα. Αρκεί να είναι το "σκληρό" γιατι υπάρχει κ "μαλακό" που δεν μου κάνει..Θα πεταχτώ praktiker να δω.Ευχαριστω πολυ.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.