iparout Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2013 Καλησπέρα. Μπορει να μου πει κάποιος πως λέγεται το παρακάτω υλικό που χρησιμοποιείται για τακτοποίηση καλωδίων; (ειναι αυτο το σκληρο μαυρο συρμα με επενδυση πλαστικου, με το οποιο ερχονται τυλιγμενα ολα τα καλωδια οταν αγοραζει κανεισ καινουρια συσκευη) Και, κυρίως, που μπορω να βρω; Έψαξα ως "πλαστικοποιημενο σύρμα" αλλα δεν βρήκα τίποτα. Thanks παιδιά! Sent from my iPhone using Tapatalk
Wizard! Φεβρουάριος 14, 2013 #2 Φεβρουάριος 14, 2013 Δεματικό είναι. Απλά αν ζητήσεις δεματικά, πιθανότερο να σου δώσουν "ποντικορουρές" Πάντως, αυτό που θέλεις το βρίσκεις εύκολα σε Praktiker/Leroy/κλπ και το έχουν σε ρολό με το μέτρο. Ένα πράσινο που έχω, για τον κήπο, είναι 50m και έκανε 4€ αν θυμάμαι καλά.Edit: http://www.antemisaris.gr/product.aspx?iid=2800
iparout Φεβρουάριος 14, 2013 Author #3 Φεβρουάριος 14, 2013 Αυτο ακριβώς. Δεματικο ζητούσα αλλα μου έδιναν τις ποντικοουρες.Αυτο που εδειξες είναι αυτο ακριβώς που ζητούσα. Αρκεί να είναι το "σκληρό" γιατι υπάρχει κ "μαλακό" που δεν μου κάνει..Θα πεταχτώ praktiker να δω.Ευχαριστω πολυ.Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.