darkfighter Φεβρουάριος 15, 2013 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 goooooood... θα δω που μπορώ να το βρω για να το δω και από κοντά στην Πάτρα, για μια τελική ματιά και μάλλον το αγοράζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Φεβρουάριος 15, 2013 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 κοντεύω να τρελαθώ!!!!:help1::help1::help1::help1:Όλη μέρα κάθομαι και αναρωτιέμαι πιο από τα 2 να πάρω τελικά... μου αρέσουν και τα 2, αλλά μόνο c70 μπορώ να δω από κοντά στην Πάτρα, στο e-world... Εσείς ποιό θα προτιμούσατε και γιατί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Φεβρουάριος 20, 2013 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 Συγνώμη για το triple post αλλά ήθελα να κάνω και ενα bump για απόψεις της τελευταίας στιγμής! Τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα στην Ελλάδα μαγαζί το οποίο έχει το trooper με out-of-the-box πλαινό παράθυρο, με 10Ε παραπάνω περίπου, από αυτό που δεν έχει, ενώ αν αγόραζα ξεχωριστό πλαϊνό με παράθυρο θα ήταν +20Ε... Είδα και σήμερα από κοντά και το c70 στο e-world εδώ στην Πάτρα (ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη για τον κόπο του και την εξαιρετική εξυπηρέτησή του), και μάλλον θα καταλήξω στο trooper. Η αγορά θα γίνει σε μια εβδομάδα που έχω γενέθλει και θα μπει κανένα ψιλό στην άκρη, μέχρι τότε, αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση είμαι όλος αυτιά :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.