Jump to content

Νέο κουτί για WC

darkfighter

Recommended Posts

κοντεύω να τρελαθώ!!!!:help1::help1::help1::help1:

Όλη μέρα κάθομαι και αναρωτιέμαι πιο από τα 2 να πάρω τελικά... μου αρέσουν και τα 2, αλλά μόνο c70 μπορώ να δω από κοντά στην Πάτρα, στο e-world... Εσείς ποιό θα προτιμούσατε και γιατί...

Συγνώμη για το triple post αλλά ήθελα να κάνω και ενα bump για απόψεις της τελευταίας στιγμής!

Τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα στην Ελλάδα μαγαζί το οποίο έχει το trooper με out-of-the-box πλαινό παράθυρο, με 10Ε παραπάνω περίπου, από αυτό που δεν έχει, ενώ αν αγόραζα ξεχωριστό πλαϊνό με παράθυρο θα ήταν +20Ε...

Είδα και σήμερα από κοντά και το c70 στο e-world εδώ στην Πάτρα (ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη για τον κόπο του και την εξαιρετική εξυπηρέτησή του), και μάλλον θα καταλήξω στο trooper.

Η αγορά θα γίνει σε μια εβδομάδα που έχω γενέθλει και θα μπει κανένα ψιλό στην άκρη, μέχρι τότε, αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση είμαι όλος αυτιά :p:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.