darkfighter Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2013 Λοιπόν... μετά από αρκετά χρόνια που έχω το πιστό μου CM 690, θέλω να το αλλάξω με ένα νέο... Αλλά έχω χάση εδώ και λίγο καιρό την επαφή με το άθλημα, όποτε χρειάζομαι την βοήθειά σας. Θέλω το κουτί να είναι τουλάχιστον Midi στα κυβικά του 690 και να μπορώ να χωρέσω μέσα το γουότερκούλινγκ άνετα και χωρίς να χρειάζεται πάλι να κάνω 100 μοντες. Το γουότερκούλινγκ μου έχει 2 240 ψυγεία και dualbay reservoir. Τιμή μέχρι τα 150E.Σκέφτηκα(!) κάποιο από τα 600Τ αλλά χωράει μόνο το 1 ψυγείο και δεν έχω όρεξη για μόντες τώρα, σε καινούριο κουτί. Είδα και το 690 ΙΙ αλλά, νταξ... βαρέθηκα να βλέπω το δικό μου πια... θέλω κάτι διαφορετικό... Περιμένω τις απαντήσεις σας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 Corsair C70. Παίρνει 3 ψυγεία (δύο διπλά και ένα μονό) και μένει και ένα cage δίσκων.review http://www.thelab.gr/cases-reviews/corsair-vengeance-c70-parousiaste-arm-114881.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Φεβρουάριος 14, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 Πολύ ενδιαφέρον το κουτάκι... Θα ρίξω μια πιο προσεκτική ματιά στο review σου, αύριο. Αλλά θα ήθελα να δω κ άλλες προτάσεις, για να υπάρχει και ποικιλία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Φεβρουάριος 15, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Το 650D της Corsair είναι καλή λύση?? (τώρα διαβάζω το review σου Αγάπη). Το c70 καλό φάνηκε, αλλά είχε κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, και άλλα που δεν με βολεύουν, όπως το οτι χαλάει η βαφή στα κλιπς, και το πλαϊνό με τις θέσεις για fans, και συν ότι επειδή έχω μεγάλο ψυγείο δεν βολεύει να μπει ούτε κάτω (λόγω θεσης του gromet και των καλωδίων του τροφοδοτικού), αλλά ούτε και μπρος, καθώς απλά δεν χωράει λόγω πάχους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 15, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Φυσικά και είναι καλό όπως καλό είναι και το νέο 550DΑπλά πήρα υπόψιν μου το θέμα ότι δε θες να κόψεις/μοντάρεις νέο κουτί.Το 650D κάτω πρέπει να κοπεί για να πάρει 2πλο ψυγείο, εκτός αν αλλάξεις το διπλό σου με ένα 200mmΤο C70 δεν καταλαβαίνω γιατί δε παίρνει κάτω το ψυγείο σου. Εχω βάλει ψυγείο 45mm κάτω με μία σειρά fans αλλά έπαιρνε και δεύτερη. Τι ψυγείο έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Φεβρουάριος 15, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Το ψυγείο είναι 55-60mm πάχος... και σε ένα review στο YT είχε θέμα να χωρέσει τόσο μεγάλα ψυγεία κάτω και μπροστά Corsair Vengeance C70 Case Review - YouTubeΤο 650 δεν παίρνει μπροστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 15, 2013 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Τώρα αν πω ότι έτσι όπως έκανε τα καλώδια, καλά του κάνει και δε μπαίνει θα φταίω εγώ;Τεσπα γνωμη μου θα μπει και θα πει και ένα τραγούδι. Το πάχος δεν έχει να κάνει με αυτό που έπαθε αυτός.Το 650D μπροστά 2χ120layout δεν έχει. Και αν θυμάμαι καλά θέλει κόψιμο η κάτω 5.25 για να το πάρει σε ύψος.edit: Εχε υπόψιν σου ότι το 650D με το 600T είναι εσωτερικά το ίδιο με εξαίρεση την οροφή του 650D που έχει περισσότερο "αέρα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Φεβρουάριος 15, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Αχα, μάλιστα, και μόλις τώρα τελείωσα και με το review του 650... και έχεις δίκιο για το μπρος και πίσω...(κριμα και μου άρεσε πολύ...) Παρόλα αυτά υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 15, 2013 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Υπάρχει και το Stryker/Trooper αλλά είναι πάνω απο 150ευρώ το πρώτο.Αν θες πες μου και τις διαστάσεις του άλλου σου ψυγείου καθώς έχω εδώ το κουτί και μπορώ να μετρήσω αμέσως να σου πω αν θα χωρέσουν και τα δύο Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Φεβρουάριος 15, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Το άλλο είναι το RS240 της XSPC που είναι 35mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Φεβρουάριος 15, 2013 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Το c70 καλό φάνηκε, αλλά είχε κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, και άλλα που δεν με βολεύουν, όπως το οτι χαλάει η βαφή στα κλιπς, και το πλαϊνό με τις θέσεις για fans, Καλά αυτό με τη βαφή μη σε απασχολεί. Μιλάμε για σημαδάκια σε μέγεθος μικρής νυχιάς που απλά δεν φαίνονται.Η Αγάπη καλά έκανε και το τόνισε, αλλα είναι δουλειά του reviewer να κάνει την τρίχα τριχιά. Εγώ στο λέω από τη σκοπιά του κατόχου.Για το δεύτερο μαζί σου αλλά κι αυτό παρακάμπτεται, θα βρεις άπειρους οδηγούς στο internet για clear παράθυρο.Σημαντικό είναι βεβαια σε αυτό το μπάτζετ το κουτί να σου αρέσει. Αν δεν σου αρέσει, όλα αυτά είναι λόγια τουαέρα. Έχε πάντως υπόψιν σου ότι το κουτί είναι πραγματικά μεγάλο, μιλάμε για πολύ χώρο. Σκέψου ότι αλλάζω μητρική για τον μοναδικό λόγο ότι η m-atx είναι σαν κουτσουλιά μέσα. @karmen1983Θυμάσαι που το είχες προβλέψει αυτό το τελευταίο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 15, 2013 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 [MENTION=10245]darkfighter[/MENTION] Πάω να μετρήσω και σου λέω [MENTION=23268]Trexx[/MENTION] αν με είχες ακούσει θα είχες πάρει και 2500k και ψύκτρα απο την αρχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Φεβρουάριος 15, 2013 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Αν σε άκουγα γενικά και καθολικά τώρα θα είχα πτωχεύσει οριστικά Λίγο αν θες: http://www.thelab.gr/off-topic/peite-o-ti-thelete-4-0-talklab-100635-781.html#post1063436755 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 15, 2013 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 [MENTION=10245]darkfighter[/MENTION] επάνω το XSPC το παίρνει με ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ανεμιστήρωνΚάτω έχει 88mm πες όμως 85mm χώρο. Αρα 60mm το ψυγείο + 25mm ο ανεμιστήρας είναι οριακά.Εκτός αν αφαιρέσεις το ένα hdd cage δίσκων, όπου θα το πάρει αέρα πατέρα.[MENTION=23268]Trexx[/MENTION] όχι να μη το διακόψεις. Για να το αρχίσεις θα είχες κάποιο λόγο. Οπότε άστο να κάνει τη δουλειά που πρέπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Φεβρουάριος 15, 2013 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Καλά αυτό με τη βαφή μη σε απασχολεί. Μιλάμε για σημαδάκια σε μέγεθος μικρής νυχιάς που απλά δεν φαίνονται.Η Αγάπη καλά έκανε και το τόνισε, αλλα είναι δουλειά του reviewer να κάνει την τρίχα τριχιά. Εγώ στο λέω από τη σκοπιά του κατόχου.Για το δεύτερο μαζί σου αλλά κι αυτό παρακάμπτεται, θα βρεις άπειρους οδηγούς στο internet για clear παράθυρο.Σημαντικό είναι βεβαια σε αυτό το μπάτζετ το κουτί να σου αρέσει. Αν δεν σου αρέσει, όλα αυτά είναι λόγια τουαέρα. Έχε πάντως υπόψιν σου ότι το κουτί είναι πραγματικά μεγάλο, μιλάμε για πολύ χώρο. Σκέψου ότι αλλάζω μητρική για τον μοναδικό λόγο ότι η m-atx είναι σαν κουτσουλιά μέσα. @karmen1983Θυμάσαι που το είχες προβλέψει αυτό το τελευταίο?Γενικά δεν με ξετρελαίνει εμφανισιακά, αλλά πρώτα βάζω την λειτουργικότητα και μετά την εμφάνιση. Αγάπη ξέρεις αν στον πάτο του Trooper χωράει σίγουρα το μεγάλο με μια σειρά fans? (χωρίς μόντες εννοώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 15, 2013 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 σου απάντησα λίγο πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Φεβρουάριος 15, 2013 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Ποστάραμε και οι 2 την ίδα l33t ώρα Για το τρούπερ είναι οι μετρήσεις, σωστά? 2 δίσκους έχω οπότε μπορώ να βγάλω το κάτω κομμάτι των σκληρών... και ναι το μικρό ακόμη και τώρα με μια σειρά το έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 15, 2013 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Για το stryker αλλά είναι ίδιο με το trooper εσωτερικά αν δεν κάνω λάθος που μάλλον δε κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Φεβρουάριος 15, 2013 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Ναι το γνωρίζω ότι είναι ίδια μέσα. Και είσαι σίγουρη πως μπαίνει έτσι απλά, βγάζοντας μόνο το 1 hdd cage? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 15, 2013 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Ναι δεν έχω φώτο πρόχειρη καθώς το κουτί είναι σε τελικό στάδιο και δε θέλω να το κάνω βίδες αλλά δες εδώ Απο το review του φίλου Τάσου Κάτω: Εδώ με την αφαίρεση του συρταριού μπορείτε να επιλέξετε ένα ψυγείο με πάχος μέχρι και 88mm μαζί με τα fan, που ρεαλιστικά σημαίνει μέχρι και 60mm πάχος ψυγείου για ένα set ανεμιστήρων ή μέχρι και 35mm για push pull. Αν δε, κρίνετε ότι το κάτω HDD cage δεν σας είναι απαραίτητο τότε μπορεί ούτε λίγο ούτε πολύ να διαλέξετε το πλέον κτηνώδες 2x120mm rad της αρεσκείας σας. Και εδώ οι τρύπες έχουν περιθώρια για να έρθουν στο spacing του ψυγείου που θα προμηθευτείτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.