Jump to content

Επιλογή κάρτας γραφικών

kostis_pap22

Recommended Posts

-Παιδιά καλησπέρα,θέλω να πάρω μία κάρτα γραφικών από τις παρακάτω εσείς ποια προτείνετε;

Το budget είναι μέχρι 160 ευρώ δεν μπορώ να διαθέσω περισσότερα.

Palit Geforce GTX650 2GB (DDR5) WOW - Κάρτες γραφικών (VGA) - plaisio.gr

Palit GTX 650Ti OC 1GB - Κάρτες γραφικών (VGA) - plaisio.gr

-Ευχαριστώ

Καλησπέρα. Καμία είναι η απάντηση.

Η πρώτη δεν κάνει και η δεύτερη είναι σχετικά ακριβή γι αυτά που

προσφέρει.

Πόσα χρήματα δίνεις και ποιό είναι αναλυτικά το σύστημά σου

και η ανάλυση της οθόνης σου?

1η επιλογή: Δίνεις 177 και παίρνεις αυτήν: AMD Radeon HD7850 2GB | Skroutz.gr

2η επιλογή: Δίνεις 167 και παίρνεις αυτήν: Sapphire Radeon HD7850 1GB Dual-X | Skroutz.gr

Και στις δύο περιπτώσεις τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

3η επιλογή, αν κοιτάς μόνο πλαίσιο: MSI R7770-PMD1GD5 (PCI Express x 16 3.0 , 1 GB , GDDR5) - Κάρτες γραφικών (VGA) - plaisio.gr

Η 650 δεν αποτελεί επιλογή γιατί είναι πολύ χειρότερη και από την 7770 και η 650ti δεν σε συμφέρει γιατί κοστίζει

όσο η 7850 που είναι καθαρά καλύτερη.

4η επιλογή (εκτός μπάτζετ) αλλά για να "φτουρήσει" και λίγο

το μηχάνημά σου καθώς με τις παραπάνω κάρτες θα κοιμάται...

http://www.skroutz.gr/s/2857089/VTX3D-Radeon-HD7870-2GB-GDDR5-Black-Edition.html

Αν το σύστημα στήθηκε με κύριο σκοπό το gaming είναι η μόνη

επιλογή που "δικαιώνει" και τις υπόλοιπες επιλογές σου.

καλησπερα κ απο μενα.επειδη ξερω το θεμα για το συγκεκριμενο συστημα που ψαχνει καρτα ο κωστης.σχετικα με την MSI R7770-PMD1GD5 ...αυτην εχει το συστημα τωρα κ εχουμε προβλημα καθως μετα απο λιγη ωρα λειτουργιας η οθονη γινεται ροζ-μπλε.το ακριβες μοντελο της οθονης ειναι Sony Bravia KDL-32BX400

Το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλω να παω σε AMD επειδή είχα πρόβλημα,θα σας το εξηγήσω αργότερα επειδή τώρα είναι από κινητό

Στάλθηκε από GT-S5830 χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Πάντα μπορεί να πέσεις σε ελαττωματικό κομμάτι,

δεν έχει να κάνει με την amd αυτό.

Το ίδιο αξιόπιστες είναι και οι δύο εταιρίες.

Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι οι επιδόσεις

για την τιμή και στο μπάτζετ σου δεν υπάρχει

κάποια αξιόλογη κάρτα από την nvidia.

το θεμα ειναι οτι αλλαξαμε καρτα κ βαλαμε καινουρια MSI R7770-PMD1GD5 και το προβλημα συνεχιζει.και μητρικη αλλαξαμε.και επισης ο πυργος εχει δοκιμαστει σε διαφορετικες τηλεορασεισ κ βγαζει το ιδιο προβλημα.επισης στισ ιδιες τηλεορασεισ συνδεθηκαν λαπτοπ ,pc και ps3 χωρις προβλημα....δοκιμαστηκαν και αλλα καλωδια καθως και ολες οι θυρες τησ καρτασ γραφικων και στην πρωτη και στην δευτερη.

Aν κατάλαβα καλά την πήρες από το Π και θες να την αλλάξεις με κάποια από εκεί, έτσι?

Την κάρτα όταν την πήγες είσαι σίγουρος οτί σου την αλλάξανε?

Είχε διαφορετικό part No.?

Επειδή μπορεί να είναι και software το πρόβλημα, πριν κάνεις κάτι δοκίμασε να κάνεις uninstall τους drivers με atiman uninstaller και πέρασε μετά τους τελευταίους drivers.

καλησπερα σε ολους, συγνωμη που επεμβαινω αλλα δεν ειχα internet για να ανοιξω το θεμα εγω. Το δικο μου κουτι ειναι που εχει το προβλημα, γερασιμε και κωστα ευχαριστω για την εξυπηρετηση. Λοιπον, στο θεμα, μετα απο παρα πολλεσ προσπαθειες που γινανε σε ολους τους τομεις ειμαι πεπεισμενος 100% οτι φταιει η συμβατοτητα της 7770 που εχω μεσα με την οθονη, γι αυτο και θελω να την αλαξω. Ποτε δεν ειχα προβλημα με n vidia οποτε θελω να βαλω μονο τετοια και οχι παλι ΑΤΙ οσο καλυτερο μοντελο και να ειναι. Φιλε Τrexx μπορεις να μου εξηγησεις γιατι οι καρτες που στειλανε τα παιδια δεν ειναι καλες ? Δεν εχω τις γνωσεις σου απλα προσπαθω να καταλαβω αφου ειναι και πιο ακριβες, γιατι να μν βαλω μια απ αυτες αφου (φανταζομουν) οτι ειναι και καλυτερες για τον προφανη αυτο λογο της τιμης... ΥΓ: φιλε virus777 ουτε με αυτο εγινε κατι...

Αυτο ειναι το προβλημα....

DSC_0001.jpg

DSC_0002.jpg

DSC_0006.jpg

soulclaimer αμα διαβαζες πιο πανω, γραφουν τα παιδια πως αλαχτηκε μπροστα μου για 2ρη φορα η καρτα γραφικων, και το προβλημα συνεχιζει. Vasi, αν η τηλεοραση ειχε προβλημα, τοτε εχουνε και οι αλλες 2 που εβαλα το κουτι για να το δοκιμασω οποτε μαλλον δεν ισχιει αυτο.Ασε που θα μου το εκανε και οταν εβλεπα τηλεοραση Επισης αλλα 2 λαπτοπ που δοκιμασα στην ιδια τηλεοραση παλι δεν εβγαλε προβλημα. Το προβλημα υπαρχει μονο με αυτο το κουτι.

ΥΓ: μονο οταν δεν υπαρχουνε drivers της καρτας γραφικων δεν κανει τιποτα. Οταν μπουνε μετα απο 5 λεπτα συμβενει αυτο που βλεπετε στις φωτογραφιες.

ΥΓ: Φιλε soulclaimer τι σε κανει να πιστευεις πως αμα βαλω παλι ΑΤΙ το προβλημα δεν θα εξακολουθησει να υπαρχει ???

Ευχαριστω

την υποτιθέμενη ελαττωματική κάρτα σου την δοκίμασες σε μόνιτορ ?? μπορεί με την συγκεκριμένη να είναι ελαττωματική, η τηλεόραση, η προβολή τηλεοπτικών σταθμών δεν έχει καμιά σχέση !!! με την gpu.

και ετσι να ειναι θα πρεπε καποιος να σου λεει η καπου να γραφει οτι δεν κανει για καποιες τηλεορασεις λογω συμβατοτητας. Δηλαδη με αναγκαζει να αγορασω pc monitor μρ το ζορι ? Κανονικα θα πρεπε να δουλευει. Τοθλαχιστον στα αλλα μηχανηματα που εβαλα στην τηλεοραση και σε οτι ειχα μεχρι τωρα που ειχαν επισης n vidia δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.

καλησπερα σε ολους, συγνωμη που επεμβαινω αλλα δεν ειχα internet για να ανοιξω το θεμα εγω. Το δικο μου κουτι ειναι που εχει το προβλημα, γερασιμε και κωστα ευχαριστω για την εξυπηρετηση. Λοιπον, στο θεμα, μετα απο παρα πολλεσ προσπαθειες που γινανε σε ολους τους τομεις ειμαι πεπεισμενος 100% οτι φταιει η συμβατοτητα της 7770 που εχω μεσα με την οθονη, γι αυτο και θελω να την αλαξω. Ποτε δεν ειχα προβλημα με n vidia οποτε θελω να βαλω μονο τετοια και οχι παλι ΑΤΙ οσο καλυτερο μοντελο και να ειναι. Φιλε Τrexx μπορεις να μου εξηγησεις γιατι οι καρτες που στειλανε τα παιδια δεν ειναι καλες ? Δεν εχω τις γνωσεις σου απλα προσπαθω να καταλαβω αφου ειναι και πιο ακριβες, γιατι να μν βαλω μια απ αυτες αφου (φανταζομουν) οτι ειναι και καλυτερες για τον προφανη αυτο λογο της τιμης... ΥΓ: φιλε virus777 ουτε με αυτο εγινε κατι...

Αυτο ειναι το προβλημα....

DSC_0001.jpg

DSC_0002.jpg

με τι καλοδιο συνδεεισ τη τηλ σου με την καρτα??

ειχα καπια στιγμη παρομιο προβλημα, με το μονιτορ μου, και τελοσ ηταν το καλοδιο,

DSC_0006.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.