Jump to content

Windows firewall σε games...

Dark Oblivion

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους...

Καταρχην δεν ηξερα σε ποια κατηγορια να ανοιξω το thread,οποτε σχωρεστε με... :red:

Εχω μια απορια δεν θεωρω οτι ειναι και τοοοοοοοοοοοσο σημαντικη,αλλα καλο ειναι να λυνεται καθε απορια.

Εγκατεστησα ενα παιχνιδακι με αεροπλανακια τυπου platform αλλα με απιστευτα γραφικα. Και στις οδηγιες εγκαταστασης λεει ο 'ΠΟΙΗΤΗΣ' : 'Block the game in your firewall and mark our ckacked content as secure/trusted in your antivirus program'.

Η διαδικασια αυτη στο Firewall υπαρχει περιπτωση το παιχνιδι να 'ανοιγει' πορτες? Να δινει δυνατοτητα απομακρινσμενης προσβασης η οτι αλλο? Και η διαδικασια στο antivirus μηπως σημαινει οτι υπαρχει ιος και τον 'κρυβουμε' εμεις χειροκινητα?

Χμμμμ... ναι... βασικά απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ η εκτενής απάντηση αλλά θα κάνει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που σκέφτεσαι (στο firewall). Block = άρνηση πρόσβασης στο internet...

Αν το THREAD μου παραβιαζει καποιους κανονες ΖΗΤΩ συγγνωμη απο Mod και Admins ,και θα σεβαστω καθε κινηση αφαιρεσης του θεματος. :)

Δεν ξέρω για το θέμα αλλά εάν απαντούσα όπως είχα κατά νου τότε θα παραβίαζα τους κανόνες.

Στάλθηκε από το κινητό μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.