Jump to content

Βοηθεια!Ζητηση πριτσινωτη αλυσιδας

Dant3

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για να πω και εγω το πονο μου μπας και μπορεσει καποιος να με βοηθησει...

Μετα απο το track day η αλυσιδα μου ξεχειλωσε και ειπα να την αλλαξω μιας και ειχα διαβασει οτι ειναι μουφα η εργοστασιακη και για να εχω το μυαλο μου ησυχο.επισης ηθελα να τσεκαρω τη γλυστρα την οποια τελικα την ειχε φαει κιολας και εβρισκε η αλυσιδα πανω στο ψαλιδι.

τελος παντων καταφερα την εβγαλα τη παλια εβαλα καινουργια αλλα ελα που η καινουργια δεν ειναι με ασφαλεια αλλα πριτσινωτη.το θεμα ειναι οτι δεν εχω πριτσινωτη αλυσιδας και δεν βρισκω και για τη συγκεκριμενη κρικο με ασφαλεια για να το παω μεχρι συνεργειο που εχω βρει και εχει.

δεν θελω να το κανω με τη λυση της βαριοπουλας οπως κανουν...

οποιος εχει ενα πριτσινωτη αλυσιδας ας μου στειλει ενα πμ να μου το δανεισει η να περασει να το κανουμε.ειναι υποθεση 10 λεπτων και κερναω καφε και τυροπιτα η μπυρα η οτι θελετε.σας παω και για ρομαντικο δειπνο αμα θελετε γιατι πραγματικα 2 μερες το ψαχνω και μου εχει βγει το λαδι με την υποθεση.

Ειμαι κατεχακη και μεσογειων.

Ευχαριστω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.