saxon_747 Σεπτέμβριος 19, 2004 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Λαζο-style... Ρε τι πατε και κανετε στα αυτοκινητα; Το sub στο πισω καθισμα να υποθεσω οτι καλυπτει τις ακουστικες σου αναγκες που ενα απλο ηχοσυστημα που δεν πιανει χωρο 3 ατομων και μιας βαλιτσας, δε καλυπτε; Ή το χρησιμοποιεις στο "τερμα" σαν τα καγκουρια που βλεπουμε να παιρνανε και το αμαξι κανει "βουπου-βουπου" και γελαει ολη η καφετερια με την παρτη τους;... βουπου - βουπου ?!? :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Σεπτέμβριος 19, 2004 Author #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Sotiri δεν ξερω καθολου απο τελωνειο.Οταν θα ειναι να το παρω θα παω να ρωτησω τον θειο του κολλητου μου που φερνει ανταλλακτικα απο γερμανια και κανα δυο μαντραδες να δω τι παιζει.JimK καλλη η ιδεα σου.....Το FR σου αρεσει?Α,και κατι αλλο ξερει κανενας σας απο μπασοκαμπινες???Γιατι θελω να παρω 2 15ιντσα KICKER και δεν ξερω αν θα στεκονται στην εταζιερα και αν θα αποδιδουν βεβαια....ΒΟΥΠΟΥ ΒΟΥΠΟΥ RULES:banging: :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 20, 2004 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Οχι εταζέρα για όνομα του θεού μην ακούω τέτοιες ανοησίες!!!Με μπασοκαμπίνα έχει καλύτερη απόδοση.Στα θετικά είναι το γεγονός οτι δεν χαλάει η μούρη του αυτοκινήτου και στα αρνητικά ότι μειώνεται ο ωφέλιμος χώρος του πορτ μπαγκάζ.Αλλά τα δυο 15ιντσα τα θεωρώ υπερβολή.Ενα καλό 14αρι την κάνει περίφημα την δουλειά του Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Σεπτέμβριος 20, 2004 Author #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Tsunami ξερεις κανενα online store να μου πεις με μπασοκαμπινες ή ξερεις τιμες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 20, 2004 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 πάντως άνετο το αμάξι σου... αβάδιστα 2-3 καγκουρώ στο χώρο σου... εεε στο πορτ μπαγκαζ σου εννοώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 20, 2004 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 ρε συ καγκουρια ειναι...τι ειναι αυτα που κανετε... σιγα μην βαλεις και projector..Πανε παρε ενα ηχοσυστημα αυτοκινητου να κανεις τη δουλεια σου,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 20, 2004 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Οντως.....Και 14αρι πολύ ειναι! Εγω εβαλα ενα 12αρι και ακομα το θεωρω πολύ μεγάλο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 21, 2004 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 checkαρε στο google car audio bass box και σου βγάζει αρκετά καταστήματα.Από τιμές δεν ξέρω ακόμα θα ρωτήσω φίλο που ασχολείται και θα σου πώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.