Jump to content



PC στο αυτοκινητο(Update ρεεεεε)


giorgos_cupra

Recommended Posts

Ρε μαγκες σκεφτομουνα,ολη μερα μεσα στους υπολογιστες ημαστε,γιατι να μην βαλουμε ενα και στο αμαξι?!Ειδα τις προαλλες κατι μ@λ@κιες με ITX σε αμαξια.Εγω μιλαω για κανονικο PC oxi mini.Ακουστε τι σκεφτηκα και πειτε μου κι εσεις τη γνωμη σας:1ον.Βαζουμε εναν Inverter απο 12 σε 220-230ν στα 600 Watt(ετσι μπορουμε να τροφοδοτησουμε η/υ και αλλες συσκευες.)2ον.Κοπαναμε τον υπολογιστη στο πορτ η στη θεση της ρεζερβας:laughing: 3ον.Περναμε καλωδια για πληκτρολογιο,ποντηκι και οθονη.4ον.Εδω τωρα θελω τη βοηθεια σας.Που θα βρω μια απο αυτες τις μικρες lcd??5ον.Βαζουμε και το HI-FI του σπιτιου(αν ειναι καλο..)και sub woofer στο πορτ τα συνδεουμε με το pc που εχουμε 3000 mp3 και αμα λαχει βλεπουμε και κανα dvd...Λοιπον τι λετε......?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Χαλαρα,παιρνουμε εναν 1000 inverter και λυνουμε και το προβλημα με το pop corn:jump:

A,και για εσας τους υδροψυκτους τραβαμε ενα σωληνα απο το ψυγειο ή απο το intercooler αμα εχεται turbo και εχουμε και υδροψυξη!!!:laughing:

Link to comment
Share on other sites

το θέμα με τον inventer...

νομίζω ότι πρέπει να βάλεις κάποιο τερατώδη alternator ή/και

κάποια αρκετά μεγάλη μπαταρία, αν θες να δουλεύουν όλα αυτά,

μαζί με το αυτοκίνητο:D

Link to comment
Share on other sites

Chrisbmw καλο?Εχεις κανενα προβλημα με τα volt ή με την μπαταρια του αυτοκινητου?Α,μια και το εφερε η κουβεντα η μπεμπα σου εχει πανω ηλεκτρονικα συστηματα η κανεις ελευθερα παντελια?

Link to comment
Share on other sites

Sorry, αλλά αν μένεις στην Ελλάδα υπολογιστής στο αυτοκίνητο είναι δύσκολο να δουλέψει λόγω των τρελών κραδασμών...

Ποιος δίσκος θα καταφέρνει να διαβάσει όταν έχεις τόσες λακούβες?

Το μόνο που λέει είναι DVD και οθόνη κανονικά στη θέση του στερεοφωνικού, και η μητρική (βγαίνουν και πιο μ ικρά μεγέθη) μαζί με την κάρτα γραφικών στο ντουλαπάκι...!!!!

Συρνάς και τον αγωγό του κλιματισμού μέσα στο ντουλαπάκι και είναι εντάξει και από θερμοκρασίες...

Μετα είσαι έτοιμος για o/c.

Και όλο αυτό το ανοίγεις μόνο όταν είσαι σταματιμένος...

π.χ.

Ξεκινάς, ανεβαίνεις στον Υμιττό, βρίσκεις ένα καλό μέρος να παρκάρεις,ανοίγεις το pc και της λές: Σκύψε να δείς τα mp3 μου κ.τ.λ....

Link to comment
Share on other sites

Σωστος ο φιλος Ilias για τους κραδασμους αλλα ακομα πιο σωστος για το :innocent: "ΣΚΥΨΕ να δεις τα mp3 μου..".Τελικα ξερει κανενας που θα βρω καμια τετοια μικρη οθονη?

Link to comment
Share on other sites

ilia μετα απο 2 χαλασμενους δισκους η λυση ειναι μια... δισκος απο laptop και να ειναι καθετα με το εδαφος.. οχι οριζοντια.. και οχι βιδωμενος πανω στο tower

μετα απο αυτη τη πατεντα δουλευει εδω και 5 μηνες χωρις κανενα προβλημα ο δισκος

Link to comment
Share on other sites

......ειμαστε...τελικα αρρωστοι...πριν κανα 6μηνο σηζηταγαμε για αυτο το θεμα με ενα φιλο μου προγραματιστη....οπου ο φιλτατος ηθελε να φτιαξει προγραματακι με voice regognition οπου δεν θα χρειαζεται καν να εχεις moyse/keyb απλα θα λες ονοματα απο διαφορα playlists:D :D ...... ολα γινονται απλα θελει ορεξη +χρονο!

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια εγω μενω Λαμια και δεν εχει πολλες λακουβες και επισης το Α4 που εχω εχει κατι αναρτησεις σαν βαρκα....:D Εχεται δει κατι ειδικες θηκες για καφε στο αμαξι που κινουνται συμφωνα με την κληση που παιρνει,αν βαλλουμαι ενα τετοιο δεν θα εχουμε μια μικρη αποσβεση???Φιλτατε Alex unreal παιξε ελευθερα,κανα carmaggedon μονο να αποφυγεις:jump: ....Mortisboy τι εγινε τελικα με το φωνητικο προγραμματακι??Αν το τελειωσετε καντε το freeware και δημοσιευσε το στο ιντερνετ, θα εχει μεγαλη αποιχηση...:banging:

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλή ιδέα φίλε μου για το δίσκο...

Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες να δούμε;

Ακόμα βέβαια είμαι λίγο επιφυλακτικός για pc στο αυτοκίνητο, αλλά σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν μαζευτούν λεφτά είναι DVDάκι...

Και μετά μπορεί να το εξοπλλισουμε και με τα υπόλοιπα...

Link to comment
Share on other sites

που έχεις βολέψει μητρική, γραφικών κ.τ.λ. ?

Πως ψύχεις το μηχάνημα?

Που βγάζεις πληκρολόγιο?

Δεν ξέρω έχω ένα C3 και έχει μεγάλο ντούλαπι και μάλιστα με το air condition να χτυπάει μέσα στο ντουλάπι αν θες...

Βλέπω αυτό:

http://www.mini-itx.com/

και αυτό που είναι και fanless

http://www.cappuccinopc.com/slimpro-sp615.asp

και το σκέφτομαι...

Link to comment
Share on other sites

Ή πετάτε ένα φορητό με φορτιστή αυτοκινήτου και τέλειωσε η ιστορία...

Αν έχετε και κανένα εργαλείο σοβαρό, κυκλοφορούν και καλώδια που συνδέονται στην φίσσα τουε εγκεφάλου και κάνουν από διαγνωστικά, μέχρι και real time χαρτογράφηση ανάλογα με τον εγκέφαλο.

Link to comment
Share on other sites

Εγω αυριο θα κανω δοκιμη χωρις inverter αλλα με μπαλαντεζα απο το σπιτι να δω πως ακουγεται το woofer και που θα βολεψω την κονσολα του στερεοφωνικου.Τον υπολογιστη δεν θα τον βαλω ακομα μεσα,θελω να δω πρωτα απο ηχητικης αποψης τι λεει?Θελεται να ποστα ρω καμια pic απο την δοκιμη?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.