tragikos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2013 Καλημέρα σας, φίλος μου θέλει να αγοράσει ένα Android smartphone και συγκεκριμένα το Galaxy SII από εδώ. Είναι η πρώτη του επαφή με smartphones αφού τώρα έχει ένα παλιό slide Sony Ericsson. To budget του είναι γύρω στα 300€ όπως θα υποθέσατε. Οπότε πριν κάνει την αγορά του είπα να μου δώσει λίγο χρόνο μπας και μου δώσετε εσείς καμία καλύτερη πρόταση ή απλά επιβεβαιώσετε την αγορά - Το birdphone.gr το γνωρίζουμε; Είναι αξιόπιστο; - Βγήκε μόλις το Galaxy SII Plus αλλά είναι πιο ακριβό χωρίς να προσφέρει νομίζω κάτι περισσότερο (εκτός από υποστήριξη λογισμικού) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 Είναι μια χαρά το πουλοφωνο. Έχω πάρει 2-3 συσκευές από κει, όλα κομπλέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lotos Φεβρουάριος 14, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 sony xperia pθα του μεινουν και 70 ευρω και θα παρει καλυτερο κινητοαφησε το παμπαλαιο samsung Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Φεβρουάριος 14, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 [MENTION=14402]lotos[/MENTION] καλή η πρόταση σου, βλέπω υπερτερεί σε ppi και έχει και NFC, αλλά έχει χειρότερη μπαταρία (που δεν αφαιρείται κιόλας) και δεν παίρνει κάρτα μνήμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lotos Φεβρουάριος 14, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 ποσο σιγουρος εισαι οτι εχει χειροτερη μπαταρια;ποιος ειναι αυτος που σου λεει οτι η μπαταρια του S2 κραταει παραπανω;και τι σημαινει οτι δεν αφαιρεται;; τι ρολο παιζει αυτο εν ετη 2013?για την καρτα μνημης εχεις δικιο, ειναι κατι προσωπικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 14, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 Ε, τώρα εγώ φταίω αν πω HTC 8S και τα υπόλοιπα τριαντάφυλλα για την καλή του:kiss3:??!?Δείτε το σαν επιλογή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Φεβρουάριος 14, 2013 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 ...και service στην Arvato ... ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!(για το Sony Ericsson Λέω...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Φεβρουάριος 14, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 [MENTION=14402]lotos[/MENTION] στο link που παρέθεσα γράφει: Sony XPeria P: Non-removable Li-Ion 1305 mAh battery, 28h endurance rating Galaxy S II: Li-Ion 1650 mAh battery, 40h endurance rating Δεν είναι αρκετό; [MENTION=9931]soulclaimer[/MENTION], του το είπα και εγώ, αλλά προτιμάει να ξεκινήσει με Android Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.