xtreme84 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2013 Καλημερα σε ολους, σημερα προσπαθησα να αναβαθμισω τις ram του υπολογιστη μου και πιο συγκεκριμένα να τις ανεβασω απο 3gb (2+1) στα 8gb (4+4). Για καποιο λογο που δεν καταλαβαινω ο υπολογιστής ενω ακουγεται να ξεκιναει κανονικα δεν δινει σήμα στην οθονη. Επαιξα με τις ρυθμισεις του bios, εκανα bios update και το προβλημα παραμενει. Επισης εκανα δοκιμη να βαλω στο slot 1 την παλια 2gb και στο slot 2 μια νεα 4gb και ενω ξεκίνησε κανονικα το pc βλεπει μονο τα 2gb. (και στο bios και στα win 7)H motherboard μου ειναι αυτή: P5G41T-M LX2/GB/LPT (ASUS)και οι ram ειναι αυτες: GR1333D364L9/4G (GOODRAM)Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Φεβρουάριος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 Μήπως υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ της μητρικής και των καινούργιων RAM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme84 Φεβρουάριος 14, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 Μήπως υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ της μητρικής και των καινούργιων RAM?Συμφωνα με τα χαρακτηριστικα που διαβαζω στο site της asus δεν φαινεται κατι τετοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Φεβρουάριος 14, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 Βασικά ξεκινάς από εδώ: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5G41TD-M_PRO/Intel-G41-2DIMM-Module-for-UATX-QVL.pdf . Δεν βρήκα μέσα να υποστηρίζει την GOODRAM. Εντάξει, ο κατάλογος δεν είναι περιοριστικός αλλά αποτελεί μια καλή ένδειξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Φεβρουάριος 15, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Δεν ξέρω αν φταίει το chipset ή η εν λόγω μητρική αλλα με την ίδιααντιμετώπισα πρόβλημα με Corsair Value 1333 4gb.Αλλάχτηκε, όμως και με τη δεύτερη υπήρχε το ίδιο πρόβλημα.Τελικά δοκιμάστηκε μια Kingston Value 1333 και δούλεψε άψογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Φεβρουάριος 15, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Οι Kingston value ram δουλεύουν παντού και ας μην είναι τέρατα επιδόσεων ή τιμής... Στο δικό μου όλες value ram είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme84 Φεβρουάριος 15, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 Μαλιστα, αρα θα "σκοτωσω" πουθενα τις goodram και θα δικιμασω με kingston... Ευχαριστώ για τη βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.