SirGeorge Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2004 Καταρχάς να τονίσω ότι στο ο/c είμαι τελείως αρχάριος Έχω 2 διαφορετικά dimmakia 512ΜΒ στα 333, στο σύστημα της υπογραφής μου. Γιατί στο Cpuz φαίνονται να παίζουν στα 315ΜΗz (157,4 * 2). Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? Επίσης υπάρχει τρόπος να υπερχρονίσω μόνο τις μνήμες? Επίσης , τι o/c μπορώ να κάνω στον επεξεργαστή μου? (έχω μια SLK u948 και 9άρη Τhermaltake). H υπόλοιπη ψύξη είναι η default του κουτιού απλώς έχω συνδέσει ένα panel Sunbeam με όλα τα fans. Όλες οι απαντήσεις/συμβουλές δεκτές. Σας ζάλισα λίγο αλλά έχω να μάθω πολλά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 9, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 έχει μπει διαιρέτης 1/14 γι αυτό. Δοκίμασε να βάλεις 1/11 για να τρέξουν στα 200 και οι μνήμες και φυσικά με τέρμα Vdimm (όσο δίνει το mobo σου) και checkάρισμα με memtest86+. Bάλε επίσης Command Per Clock 1T αν σου δίνεται η επιλογή από το BIOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Επειδή όπως είπα είμαι αρχάριος, τι είναι το Vdimm, το ρεύμα που δίνει το mobo στις μνήμες? Aν μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link για το Μemtest86+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 9, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 κοίτα στα tools στην υπογραφη μου. Επίσης στο forum αλλά και στα άρθρα του the lab υπάρχουν οδηγοί για oc και γενικά τι είναι το κάθε τι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsihlini Σεπτέμβριος 9, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από SirGeorge Επειδή όπως είπα είμαι αρχάριος, τι είναι το Vdimm, το ρεύμα που δίνει το mobo στις μνήμες? Aν μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link για το Μemtest86+. ναι το ρευμα ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 9, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 ναι το ρευμα ειναι! η τάση Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsihlini Σεπτέμβριος 9, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από sotiris η τάση εχεις δικιο μπερδευτικα :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 9, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 ποια 200 ρε παιδια να παιξουν οι μνημες?ddr333 εχει το παιδι...τουλαχιστον ετσι καταλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Σωστό. Απλά θέλω να παίξουν στα 333 κανονικά. Και τίποτα από όσα δοκίμασα δεν έπιασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 9, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από haris1984 ποια 200 ρε παιδια να παιξουν οι μνημες?ddr333 εχει το παιδι...τουλαχιστον ετσι καταλαβα Και τι να λέει? Και του Hipro oι μνήμες 333 είναι.Αρχική απάντηση από SirGeorge Σωστό. Απλά θέλω να παίξουν στα 333 κανονικά. Και τίποτα από όσα δοκίμασα δεν έπιασε. με λίγο ρευματάκι όλες οι μνήμες πάνω κάτω πάνε 200, αλλά αν βαριέσαι απλά βάλε μικρότερο διαιρέτη από το 14 και δε θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Δύστυχως η mobo της υπογραφής μου δεν έχει ρύθμιση για το διαιρέτη ή τουλάχιστον δεν κατάφερα να τη βρω. Τέλος πάντων ούτως ή άλλως ήθελα να πάρω 2*512 400άρες. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ κάποιες καλές επώνυμες μνήμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 12, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 αν και δεν εχω πειρα απο αμδ δεν νομιζω να μην εχει ρυθμιση για διαιρετη...anyway...αν ψαξεις λιγο στο φορουμ και διαβασεις το μανουαλ της μητρικης σου θα βρεις την ακρη...Αρχική απάντηση από enduracell Και τι να λέει? Και του Hipro oι μνήμες 333 είναι. οκ...χωρις παρεξηγηση..του hipro πανε τοσο...αλλα ειναι του hipro...και ο hipro ειναι καθε αλλο παρα ενας απλος και νεος χρηστης...το παλικαρι δεν ειναι hipro...και ειπε οτι θελει να τρεξει στα 333 και τρεχουν οι μνημες σε λιγοτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 13, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 για να κάνεις τις 333άρες να παίξουν 400 δε χρειάζεται να είσαι hipro, δύο τιμές αλλάζεις στο BIOS και δεν έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.