Jump to content

DDR SPEED & ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

SirGeorge

Recommended Posts

Καταρχάς να τονίσω ότι στο ο/c είμαι τελείως αρχάριος

Έχω 2 διαφορετικά dimmakia 512ΜΒ στα 333, στο σύστημα της υπογραφής μου. Γιατί στο Cpuz φαίνονται να παίζουν στα 315ΜΗz (157,4 * 2). Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?

Επίσης υπάρχει τρόπος να υπερχρονίσω μόνο τις μνήμες? Επίσης , τι o/c μπορώ να κάνω στον επεξεργαστή μου? (έχω μια SLK u948 και 9άρη Τhermaltake). H υπόλοιπη ψύξη είναι η default του κουτιού απλώς έχω συνδέσει ένα panel Sunbeam με όλα τα fans.

Όλες οι απαντήσεις/συμβουλές δεκτές. Σας ζάλισα λίγο αλλά έχω να μάθω πολλά!! :)

post-1401-1416071210,8891_thumb.jpg

έχει μπει διαιρέτης 1/14 γι αυτό. Δοκίμασε να βάλεις 1/11 για να τρέξουν στα 200 και οι μνήμες και φυσικά με τέρμα Vdimm (όσο δίνει το mobo σου) και checkάρισμα με memtest86+. Bάλε επίσης Command Per Clock 1T αν σου δίνεται η επιλογή από το BIOS.

Αρχική απάντηση από SirGeorge

Επειδή όπως είπα είμαι αρχάριος, τι είναι το Vdimm, το ρεύμα που δίνει το mobo στις μνήμες?

Aν μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link για το Μemtest86+.

ναι το ρευμα ειναι!

Αρχική απάντηση από haris1984

ποια 200 ρε παιδια να παιξουν οι μνημες?ddr333 εχει το παιδι...

τουλαχιστον ετσι καταλαβα

Και τι να λέει? Και του Hipro oι μνήμες 333 είναι.
Αρχική απάντηση από SirGeorge

Σωστό. Απλά θέλω να παίξουν στα 333 κανονικά. Και τίποτα από όσα δοκίμασα δεν έπιασε.

με λίγο ρευματάκι όλες οι μνήμες πάνω κάτω πάνε 200, αλλά αν βαριέσαι απλά βάλε μικρότερο διαιρέτη από το 14 και δε θα έχεις πρόβλημα.

Δύστυχως η mobo της υπογραφής μου δεν έχει ρύθμιση για το διαιρέτη ή τουλάχιστον δεν κατάφερα να τη βρω. Τέλος πάντων ούτως ή άλλως ήθελα να πάρω 2*512 400άρες. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ κάποιες καλές επώνυμες μνήμες?

αν και δεν εχω πειρα απο αμδ δεν νομιζω να μην εχει ρυθμιση για διαιρετη...

anyway...αν ψαξεις λιγο στο φορουμ και διαβασεις το μανουαλ της μητρικης σου θα βρεις την ακρη...

Αρχική απάντηση από enduracell

Και τι να λέει? Και του Hipro oι μνήμες 333 είναι.

οκ...χωρις παρεξηγηση..του hipro πανε τοσο...αλλα ειναι του hipro...και ο hipro ειναι καθε αλλο παρα ενας απλος και νεος χρηστης...το παλικαρι δεν ειναι hipro...και ειπε οτι θελει να τρεξει στα 333 και τρεχουν οι μνημες σε λιγοτερο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.