Jump to content

Χαζή ερώτηση...

Ilias83

Recommended Posts

Ρε παιδιά είναι κάτι που θέλω να ρωτήσω απλά επειδή δεν είμαι σίγουρος...

Η αλήθεια είναι οτι ντρέπομαι κίολας λίγο που ρωτάω...

Τις μνήμες στην μητρική μου που μπορείτε να τη δείτε εδώ πως πρέπει να τις τοποθετήσω; Είναι 2x256.

Προς θεού δεν εννοώ πως θα μπουν στις θέσεις τους, αλλά σε ποια DIMM. Φαντάζομαι στο 1ο και στο 3ο, αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Ευχαριστώ.:o :o :o :o

Εγώ είπα από την αρχή οτι είναι χαζή ερώτηση...

Αμέσως πέσατε να με φάτε....

Απλώς άλλο ένα άσκοπο post.

Το manual το διάβασα πριν βγάλω την κάρτα από τη ζελατίνα για να την τοποθετήσω...

Κάτι τέτοιο δεν πρόσεξα να λέει...

Βέβαια αφού επιμένετε εγώ ξαναδιαβάζω...

Τελικά παιδιά μια προσεκτικότερη ανάγνωση με διαφώτισε.

έχει μια σημείωση και λέει: "DIMM3 has its own address bus, but DIMM1 and DIMM2 share a single address bus."

Αυτό σημαίνει οτι η μνήμες πρέπει να μπουν η μιά στο 1 ή στο 2 και η άλλη στο 3.

Ευχαριστώ και συγγνώμη για τη χαζή ερώτηση...

Όχι φίλε μου, τι να παρεξηγήσω?

Απλά η ερώτηση απο μόνη της με έκανε να νοιώσω λίγο άσχημα, γιατί υποτείθετε οτι ξέρω και αρκετά πραγματάκια.

Έχω στήσει ακρετά μηχανηματάκια φίλων, που όμως είχαν 2 και 2 DIMΜ και με χρώματα, οπότε ήταν εύκολο να βρείς που να βάλεις τις μνήμες...

Εδώ όμως το μόνο που με έκανε να υποψιαστώ οτι το 3ο έιχεδιαφορετικό address bus ήταν οτι είναι λίγο πιο μακριά. Τέλος πάντων έτσι τις είχα πάνω, αλλά ήθελα να βεβαιωθω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.