Ilias83 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2004 Ρε παιδιά είναι κάτι που θέλω να ρωτήσω απλά επειδή δεν είμαι σίγουρος... Η αλήθεια είναι οτι ντρέπομαι κίολας λίγο που ρωτάω... Τις μνήμες στην μητρική μου που μπορείτε να τη δείτε εδώ πως πρέπει να τις τοποθετήσω; Είναι 2x256. Προς θεού δεν εννοώ πως θα μπουν στις θέσεις τους, αλλά σε ποια DIMM. Φαντάζομαι στο 1ο και στο 3ο, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Ευχαριστώ. :o :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 9, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 RTFM.......τι αλλο να σου πουμε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Ναι ωραία, αλλά δεν βοηθάς και πολύ?Τι εννοείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 9, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 read the f@cking manual Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 9, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Στο εγχειρίδιο πρέπει να προτείνει σε ποιες θέσεις θα μπουν τα ανάλογα dimms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 9, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Στο εγχειρίδιο πρέπει να προτείνει σε ποιες θέσεις θα μπουν τα ανάλογα dimms. να πως ξεχωρίζει ο admin: πάντα ευγενικός και με καλούς τρόπους Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 9, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από spc να πως ξεχωρίζει ο admin: πάντα ευγενικός και με καλούς τρόπους Loool, αφού τα χώσατε ήδη, δεν αφήσατε και τίποτε για μας, Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 9, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Loool, αφού τα χώσατε ήδη, δεν αφήσατε και τίποτε για μας, α, έτσι; κρίμα τα καλά μου λόγια! για να μην παρεξηγούμαστε πάντως: εγώ απλώς μια επεξέγηση έκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Εγώ είπα από την αρχή οτι είναι χαζή ερώτηση...Αμέσως πέσατε να με φάτε....Απλώς άλλο ένα άσκοπο post.Το manual το διάβασα πριν βγάλω την κάρτα από τη ζελατίνα για να την τοποθετήσω...Κάτι τέτοιο δεν πρόσεξα να λέει...Βέβαια αφού επιμένετε εγώ ξαναδιαβάζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 9, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 ε τοτε οπου και να τις βαλεις δεν υπαρχει πρόβλημα , . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 10, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Τελικά παιδιά μια προσεκτικότερη ανάγνωση με διαφώτισε.έχει μια σημείωση και λέει: "DIMM3 has its own address bus, but DIMM1 and DIMM2 share a single address bus."Αυτό σημαίνει οτι η μνήμες πρέπει να μπουν η μιά στο 1 ή στο 2 και η άλλη στο 3.Ευχαριστώ και συγγνώμη για τη χαζή ερώτηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 10, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Δεν υπάρχει πρόβλημα Ηλία, πλάκα κάνουμε έτσι κι αλλιώς, δεν πιστεύω να παρεξήγησες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 10, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Όχι φίλε μου, τι να παρεξηγήσω?Απλά η ερώτηση απο μόνη της με έκανε να νοιώσω λίγο άσχημα, γιατί υποτείθετε οτι ξέρω και αρκετά πραγματάκια.Έχω στήσει ακρετά μηχανηματάκια φίλων, που όμως είχαν 2 και 2 DIMΜ και με χρώματα, οπότε ήταν εύκολο να βρείς που να βάλεις τις μνήμες...Εδώ όμως το μόνο που με έκανε να υποψιαστώ οτι το 3ο έιχεδιαφορετικό address bus ήταν οτι είναι λίγο πιο μακριά. Τέλος πάντων έτσι τις είχα πάνω, αλλά ήθελα να βεβαιωθω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.