Mischeif Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2004 Καθως μιλουσα στο κινητο(SX1) με τον Jpavly (καντεμης ανθρωπος) μου γλιστραει στη δεξαμενη του υγροψυκτου και αυτο ηταν!Η τελευταια επαφη που ειχα μαζι του!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: αυριο θα τελεστει η κηδεια στη Μητροπολη οσοι θελεται να ερθεται και να πειτε ενα για στο φιλο και συνεργατη μου, μπορειται αλλα θα τυρηθει σειρα προταιρεοτητας!:bye: :bye: :bye: :bye: :bye:Υ.Γ. προτεινεται και κανενα οικονομικο PDA :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 9, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Στεγνωσε το ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και.......RMA !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 9, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Καλά πισίνα έχεις για τανκ; :X: Κρίμα, είναι ωραίο τηλεφωνάκι.. Αλλά ψημένη άμμος και άνθρακες είναι οπότε μη το πάρεις βαρέως, εμείς να είμαστε καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Στοιχεια βιωσιμοτητας μηδαμηνα!Νο RMA= οθονη ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 9, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Τα πράγματα είναι απλά,κόλησε ένα αυτοκόλλητο "water resistant" στο κουτί συσκευασίας και επέστρεψε το τηλέφωνο ως ελλατωματικό :sorry: Κρίμα φίλε, sexy τηλεφωνάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 9, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 xaxaxax (γαμάτο smilie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 9, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Δεν φταίω εγώ ρε φίλε που έχεις βάλει ολοκληρη μπανιέρα για δεξαμενή! Την έχεις και ασκέπαστη κιόλας... Ακου γκαντέμης.... Τέλος πάντων... έλα για να σε παρηγορήσω θα σου χαρίσω ένα που μου έχει περισέψει: Νokia 6150 Μη στεναχωριέσαι κολλητέ... του χρόνου θα το θυμόμαστε και θα γελάμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 δολοφονεεεεε 666666 666 6 6 6 6 ! αλητη :tomato: :tomato: :P :P :P δεν μαμιεται αν μου χαρισεις την 9700 θα ειμαι ΟΚ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 9, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Τι λες ρε απατεώνα? Μήπως το έριξες επιτηδες για να μου πάρεις την 9700? ’λλωστε, μεθαύριο έχω τα γενέθλιά μου... Μήπως θα έπρεπε να μου χαρίσεις εσύ τον Α64 σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 9, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 loooooooooooooool Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 9, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 πάρε το p800. γ@μ@ει και δέρνει.δοκίμασες να το στεγνώσεις?????βγάλτο στον ήλιο όλη μέρα και μπορεί να πάρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 9, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Λοιπον μην εισαι σιγουρος οτι τα εφτυσε! Καποτε ειχα ενα ηρωικο Τ26 το οποιο μου επεσε στα λουτρα οταν ημουνα φανταρος.Βεβαιως ηταν βουλωμενα κ το Τ εκανε καταδυση(αφου πηρε την πουλαδα απο την πτωση ) Ηταν αναμενο κ εσβησε.Του εβγαλα αμεσως καρτα-μπαταρια κ το αφησα στο καλοριφερ να στεγνωσει ολο το βραδυ Εεε την αλλη μερα το προι ηταν στην πενα!! Βεβαια αλλο T26 αλλο SX1 αλλα....ποτε δε ξερς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Σεπτέμβριος 9, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Mischeif [Χθες, στις 16:50] Υ.Γ. προτεινεται και κανενα οικονομικο PDA :devil: :devil: πουλαω SE P900 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 10, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Εγω θυμάμαι ειχα το Τ28 πριν μερικα χρόνια οταν πρωτοβγήκε και μου έπεσε στη θάλασσα . το στεγνωσα αλλα τπτ ... Το πήγα στον Γερμανο , μου λεει οτι δεν γίνεται και ετσι πήρα ενα αλλο ιδιο .... Μη στεναχωρίεσαι . . μπορει να δουλέψει .. Κανα δυο ατομα που ξερω τους επεσε το κίνητο σε νερο το στέγνωσαν καλα και δούλευε καλύτερα απο πρίν , .. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Σεπτέμβριος 10, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 It's alive alive:banging: :banging: :banging: :banging: μετα απο ενα ξεκοιλιασμα που υπεστει απο ενα φιλο το κινητο στεγνωσε τα αλατα εφυγαν και και και και ακαι ειναι ολα καλα! λειτουργει αψογα η κηδεια αναβαλεται!το SX1 ζει αυτο μας οδηγει :clap: :clap: :clap: :clap: ευχαριστω πολυ παιδια για την συμπονια σας αλλα τωρα ειναι ολα καλα :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 10, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Νεκροφάνεια, ε ????? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 10, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2004 Βασικά αυτό που κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις είναι: του βγάζεις μπαταρία, κάρτα κ.τ.λ. και τα πετάς όλα σε ένα κουβά βενζίνη. Μετά τα βγάζεις και τα αφήνεις καμια μέρα να στεγνώσουν (προς θεού, μην τα ρίξεις στη φωτιά για να επιταχύνεις το στέγνωμα!!!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.