Samael Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2013 Το κασετόφωνο ειναι ενα Aiwa WX-929 απο τα παιδικά μου χρόνια. Μετα απο 15+ χρόνια λοιπόν χρειάζεται αλλαγή στους ιμάντες του γιατί εχουν χαλαρώσει και πέφτουν απο τα ράουλα. Το πρόβλημα ειναι οτι δεν υπάρχει πλέον σαν εταιρία (την εξαγόρασε η Sony και την έκλεισε...), αλλά ούτε και αντιπρόσωπος (η εταιρία που εμφανίζετε στο σιτε της Aiwa μου είπε οτι εχουν πετάξει ολα τα ανταλλακτικά εδώ και 4 χρόνια...). Η μόνη λύση είναι το e-bay, αλλα ζητάν...100$...αν ειναι δυνατόν... Aiwa Ad WX909 ADWX909 Cassette Deck Belt Kit | eBay Καμία ιδέα κανείς? Άλλη λυση ειναι να πάρω σβάρνα τα μαγαζιά με λάστιχα-τσιμούχες κτλ και αν μου κάτσει έκατσε...
Κωστάκης Φεβρουάριος 13, 2013 #2 Φεβρουάριος 13, 2013 Σε παλιο πικ απ ειχε δουλεψει πατεντα με λαστιχο απο ειδη ραπτικης. Μπορεις να βαλεις φωρογραφια απο τον ιμαντα που θελει αλλαγη?Sent from my Blade using Tapatalk 2
Wizard! Φεβρουάριος 13, 2013 #3 Φεβρουάριος 13, 2013 Θα βρεις κάποιον που κάνει ακόμα επισκευές σε τέτοια είδη, τηλεοράσεις, κασσετόφωνα, πικάπ, κλπ και θα το πας εκεί. Εναλλακτικά, αν ξέρεις πως, βγάζεις εσύ τους ιμάντες και τους πας να σου δώσει ίδιους. Το ίδιο είχε κάνει φίλος πρόσφατα. Βρίσκεις και σε μεγάλα μαγαζιά με ανάλογα είδη, αλλά αυτοί συνήθως θέλουν να ξέρουν τι ιμάντας είναι, δε θα ασχοληθούν να μετράνε μήκος/πάχος για να βρουν ίδιο.
Samael Φεβρουάριος 13, 2013 Author #4 Φεβρουάριος 13, 2013 Ο πάνω ειναι τετράγωνος ο κάτω πλατύς. Σε τι μαγαζιά πουλάνε τέτοια πράγματα? Σιδηρικά? Θα κάνω και 1-2 τηλέφωνα σε ηλεκτρονικάδικα μπας και...
knight_77 Φεβρουάριος 13, 2013 #5 Φεβρουάριος 13, 2013 Ο πάνω ειναι τετράγωνος ο κάτω πλατύς.Σε τι μαγαζιά πουλάνε τέτοια πράγματα? Σιδηρικά?Θα κάνω και 1-2 τηλέφωνα σε ηλεκτρονικάδικα μπας και...Μιχάλη ρίξε μια ματιά σε Ραδιο Κατουμα ή σε οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικαδικο, λογικά θα βρεις εκει .Εχε ομως μαζι σου το παλιο ιμαντα γιατι παιζουν σε διαφορα μεγεθη .Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Chris92 Φεβρουάριος 13, 2013 #6 Φεβρουάριος 13, 2013 σιγουρα εχει στο μαρκιδη και στο φανοedit:μολις ειδα οτι βρισκεσαι θεσσαλονικη δυστυχως εκει δεν ξερω καποιο,τα μαγαζια που ανεφερα βρισκονται αθηνα
dpolal Φεβρουάριος 13, 2013 #7 Φεβρουάριος 13, 2013 Ψάξε για παλιά μαγαζάκια επισκευής ηλεκτρονικών ειδών (video, decks, κλπ)Σϊγουρα θα βρείς σε καποια γειτονιά καμμιά τρύπα που να έχει παλιά κασσετόφωνα.Η απορία μου είναι τί ακριβώς θες να κάνεις και ψάχνεις να το αναστήσεις ;;;Έχεις ακόμα κασσέτες παλιές ;;;
Samael Φεβρουάριος 13, 2013 Author #8 Φεβρουάριος 13, 2013 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις, αυριο ξεκιναω ερευνα!Περαν της συναισθηματικης αξιας, εχω και πολλες κασέτες, πανω απο 100!Καποιες δεν μπορω να τις βρω ουτε σε CD ουτε σε mp3 δυστυχώς...
SirDiman Φεβρουάριος 13, 2013 #9 Φεβρουάριος 13, 2013 Αμα βρεις γραψε γιατι θελω και εγω να κανω σε ενα vcr Στο ebay παντως ειναι 60 $= 40 κατι ευρω :sick:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.