Jump to content

D540 Snapshots (Not 56k friendly)

astrolabos

Recommended Posts

Σήμερα στο μαγαζί που δουλεύω, κατέφθασαν τα κομμάτια που είχε πααγγείλει ένας πελάτης για να αναβαθμίσει τον υπολογιστή του. Πραγματικά δυνατά κομμάτια. Ήταν στην ουσία η πρώτη μου επαφη με παρελκόμενα τελευταίας τεχνολογίας. Pentiun IV D540, Abit Duramax AA8 με το 925 chip της intel και μια X600 Pro της ABIT και πάλι. Δυστυχώς επειδή το μηχάνημα δεν είναι δικό μου δεν θα μπορέσω να ποστάρω benchs :(

Το φωτογραφικό υλικό έχει τραβηχτεί με Nokia 6600 και οι θολές φωτογραφίες οφείλονται στο 2χ zoom :toomuchne Πάμε;

Πάμε στη motherboard τώρα :D ABIT Duramax AA8 με το καινούργιο chipset της intel το 925. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν τα παρελκόμενα της συσκευής, που θα τα χαρακτηρίζαμε άκρως ικανοποιητικά. :cool:

Εδώ βλέπουμε το κουτί

Image10.jpg

το εσωτερικό του κουτιού με την "πρώτη στρώση των παρελκόμενων ;)

Image11.jpg

Και η μεγάλη έκληξη.... Μία USB συσκευή με το όνομα Gury με την οποία μπορείτε να βλέπετε ανα πασασ στιγμή (ακόμα και όταν έχετε σε full screen κάποιο πρόγραμμα, θερμοκρασίες συστήματος, cpu, e-mail, msn....)

Image12.jpg

Ευχάριστη έκπληξη απετέλεσε η λεπτομέρια ότι η ABIT είχε έτοιμη τη δισκέττα με τους SATA drivers, πράγμα που δε σε αναγκάζει να ψάχνεις να τους βρέις τελευταία στιγμή.

Image13.jpg

Και ιδού το (νέο) αντικείμενο του πόθου. ABIT Duramax AA8.

Image14.jpg

Παρατηρήστε το ανεμηστηράκι στο chipset πανω :D

Και τέλος η ABIT X600 PRO με 256 Mb RAM

Image15.jpg

Αυτο που μου έκανε εντύπωση από την κάρτα είναι το υλικό που έχει μεταξύ ψύκτρας και μνήμης

Image16.jpg

και

Image17.jpg

Αυτά. Πιστεύω να σας άρεσε. Όταν το στήσω το μηχάνημα θα βάλω το Gury πάνω και θα σας φέρω photos :)

Αρχική απάντηση από Ilias83

Δεν είχα δει το επεξεργαστή....

Το κάλυμμα τι ακριβώς είναι;

Τι μπορεί να πάθαιναν τα pinάκια μέσα στο κουτί;

Δεν έχει πινάκια ο επεξεργαστής. Τα πινάκια στο καινούργιο το Socket είναι πάνω σε αυτό:)

Τι ηφή μοιάζει να έχει...

Πάντως εμένα μου μοιάζει σαν κάτι αφρώδες. Να το ακουμπήσεις δεν μπορεις προφανώς...

Ερώτηση άλλη. Το καπάκι πάνω απο τον ανεμιστήρα είναι πλαστικό?

Αν ναι φένεται και κακής ποιότητας πλαστικό...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.