astrolabos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2004 Σήμερα στο μαγαζί που δουλεύω, κατέφθασαν τα κομμάτια που είχε πααγγείλει ένας πελάτης για να αναβαθμίσει τον υπολογιστή του. Πραγματικά δυνατά κομμάτια. Ήταν στην ουσία η πρώτη μου επαφη με παρελκόμενα τελευταίας τεχνολογίας. Pentiun IV D540, Abit Duramax AA8 με το 925 chip της intel και μια X600 Pro της ABIT και πάλι. Δυστυχώς επειδή το μηχάνημα δεν είναι δικό μου δεν θα μπορέσω να ποστάρω benchs Το φωτογραφικό υλικό έχει τραβηχτεί με Nokia 6600 και οι θολές φωτογραφίες οφείλονται στο 2χ zoom :toomuchne Πάμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Πρώτα από όλα το κουτί του επεξεργαστή μετά το εσωτερικό του :devil: Δεν σας προβληματίζει λίγο ο ανεμηστήρας; :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Πώς σας φαίνεται; Δεν είναι λίγο μεγάλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Ο επεξεργαστή τώρα Η intel έχει προνοήσει και έχει βάλει κάλυμμα στο (pinless) πίσω μέρος Και ο επεξεργαστής από την άλλη όψη Επεξεργαστής και κάλυμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 9, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Μικρά στο μέγεθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 9, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Δεν είχα δει το επεξεργαστή....Το κάλυμμα τι ακριβώς είναι;Τι μπορεί να πάθαιναν τα pinάκια μέσα στο κουτί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 9, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 το HSF για box είναι πολύ καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Πάμε στη motherboard τώρα ABIT Duramax AA8 με το καινούργιο chipset της intel το 925. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν τα παρελκόμενα της συσκευής, που θα τα χαρακτηρίζαμε άκρως ικανοποιητικά. Εδώ βλέπουμε το κουτί το εσωτερικό του κουτιού με την "πρώτη στρώση των παρελκόμενων Και η μεγάλη έκληξη.... Μία USB συσκευή με το όνομα Gury με την οποία μπορείτε να βλέπετε ανα πασασ στιγμή (ακόμα και όταν έχετε σε full screen κάποιο πρόγραμμα, θερμοκρασίες συστήματος, cpu, e-mail, msn....) Ευχάριστη έκπληξη απετέλεσε η λεπτομέρια ότι η ABIT είχε έτοιμη τη δισκέττα με τους SATA drivers, πράγμα που δε σε αναγκάζει να ψάχνεις να τους βρέις τελευταία στιγμή. Και ιδού το (νέο) αντικείμενο του πόθου. ABIT Duramax AA8. Παρατηρήστε το ανεμηστηράκι στο chipset πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Και τέλος η ABIT X600 PRO με 256 Mb RAM Αυτο που μου έκανε εντύπωση από την κάρτα είναι το υλικό που έχει μεταξύ ψύκτρας και μνήμης και Αυτά. Πιστεύω να σας άρεσε. Όταν το στήσω το μηχάνημα θα βάλω το Gury πάνω και θα σας φέρω photos Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Ilias83 Δεν είχα δει το επεξεργαστή.... Το κάλυμμα τι ακριβώς είναι; Τι μπορεί να πάθαιναν τα pinάκια μέσα στο κουτί; Δεν έχει πινάκια ο επεξεργαστής. Τα πινάκια στο καινούργιο το Socket είναι πάνω σε αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 9, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Συγχωρήστε με, δεν ήξερα...Επειδή οι φωτογραφίες δεν είναι και πολύ καθαρές, στην κάρτα τι έχει μεταξύ ψύκτρας και chip? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Θα τραβήξω καλύτερες φωτό το απόγευμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 9, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Κατι ασπρο βλεπω εγω...καποιο αυτοκολλητο ισως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Δεν μπορώ να σας διαφωτίσω γιατι επειδή η κάρτα δεν είναι δικιά μου, δεν μπορώ να της βάλω χέρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 9, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Τι ηφή μοιάζει να έχει...Πάντως εμένα μου μοιάζει σαν κάτι αφρώδες. Να το ακουμπήσεις δεν μπορεις προφανώς...Ερώτηση άλλη. Το καπάκι πάνω απο τον ανεμιστήρα είναι πλαστικό?Αν ναι φένεται και κακής ποιότητας πλαστικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.