NooDle Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2013 Θελω να αγοράσω το πληκτρολόγιο του τίτλου και έχω ενα φίλο μου Αμερική που θα έρθει σε 1 μήνα.Είπε μπορει να μου το φέρει αυτος στα 104Ε.1ον) θα είναι ακριβώς το ίδιο με αυτο της Ευρώπης? (διαταξη πλητρολογιου κλπ)2ον) Αξιζει σε σχεση με τα 160Ε της Χώρας μας να το πάρω απο εκει?εον) Εγγυηση?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC909 Φεβρουάριος 16, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 1. θα ειναι το US Layout (μεγαλο Shift, μικρο Enter).2. Στο site της Logitech κοστιζει 149€ (142€ αν εισαι μελος) και δωρεαν τα μεταφορικα3. Εγγυηση απ' ευθειας απο Logitech χωρις προβλημα πιστευω.Θα μπορουσες να τους κανεις και ενα ερωτημα τυπικα με email.Γενικα το support τους ειναι απο τα κορυφαια στο χωρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Φεβρουάριος 16, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 πες του να σου φερει κανα iphone ή κανα λαπτοπ και ασε τα πληκτρολογια Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 21, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Παντως υπαρχει μεση λυση του amazon.fr που το εχει 130 (με μεταφορικα)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Απρίλιος 6, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 Παιδια helpΤο θελω κι εγω αλλα θα το παρω απο ελλαδαΞερει κανεις αν το msystems η καποιο αλλο μαγαζι το πουλαει με τη διαταξη μεγαλο shift μικτο enter; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC909 Απρίλιος 7, 2013 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2013 Παιδια helpΤο θελω κι εγω αλλα θα το παρω απο ελλαδα Ξερει κανεις αν το msystems η καποιο αλλο μαγαζι το πουλαει με τη διαταξη μεγαλο shift μικτο enter; Αυτο που ζητας ειναι το US Layout (ANSI) και διατιθεται στην Αμερικη, στην Ευρωπη διατιθεται το ISO Layout (μικρο Shift, μεγαλο Enter).Θα μπορουσες να ρωτησεις τα καταστηματα αν και υποψιαζομαι οτι δεν θα εχουν US - θα σου προτεινα να ρωτησεις απευθειας στην Logitech. Επισης εχε υπ' οψιν οτι αν παρεις αλλο Layout δεν θα εχεις τα ελληνικα γραμματα τυπωμενα πανω στα πληκτρα, αν αυτο εχει καποια σημασια για σενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Απρίλιος 7, 2013 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2013 εφαγα τα μαγαζια και δεν βρηκα με αμερικανικο παροτι το ελληνικο λεει πανω US Layout !!!! χαχαχαΡώτησα τη logitech και περιμενωΠλεον δεν με νοιαζει να εχει ελληνικα γράμματα...ξέρω που ειναι μετα απο τοσα χρόνια :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Απρίλιος 7, 2013 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2013 και εγω με το x6 sidewinder εχω συνιθησει στο αμερικανικο + χωρις ελληνικα γραμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.