Jump to content

Αγορά logitech g710+

NooDle

Recommended Posts

Θελω να αγοράσω το πληκτρολόγιο του τίτλου και έχω ενα φίλο μου Αμερική που θα έρθει σε 1 μήνα.

Είπε μπορει να μου το φέρει αυτος στα 104Ε.

1ον) θα είναι ακριβώς το ίδιο με αυτο της Ευρώπης? (διαταξη πλητρολογιου κλπ)

2ον) Αξιζει σε σχεση με τα 160Ε της Χώρας μας να το πάρω απο εκει?

εον) Εγγυηση?

Ευχαριστώ

1. θα ειναι το US Layout (μεγαλο Shift, μικρο Enter).

2. Στο site της Logitech κοστιζει 149€ (142€ αν εισαι μελος) και δωρεαν τα μεταφορικα

3. Εγγυηση απ' ευθειας απο Logitech χωρις προβλημα πιστευω.Θα μπορουσες να τους κανεις και ενα ερωτημα τυπικα με email.Γενικα το support τους ειναι απο τα κορυφαια στο χωρο.

• 1 month later...
Παιδια help

Το θελω κι εγω αλλα θα το παρω απο ελλαδα

Ξερει κανεις αν το msystems η καποιο αλλο μαγαζι το πουλαει με τη διαταξη μεγαλο shift μικτο enter;

Αυτο που ζητας ειναι το US Layout (ANSI) και διατιθεται στην Αμερικη, στην Ευρωπη διατιθεται το ISO Layout (μικρο Shift, μεγαλο Enter).Θα μπορουσες να ρωτησεις τα καταστηματα αν και υποψιαζομαι οτι δεν θα εχουν US - θα σου προτεινα να ρωτησεις απευθειας στην Logitech.

Επισης εχε υπ' οψιν οτι αν παρεις αλλο Layout δεν θα εχεις τα ελληνικα γραμματα τυπωμενα πανω στα πληκτρα, αν αυτο εχει καποια σημασια για σενα. ;)

εφαγα τα μαγαζια και δεν βρηκα με αμερικανικο παροτι το ελληνικο λεει πανω US Layout !!!! χαχαχα

Ρώτησα τη logitech και περιμενω

Πλεον δεν με νοιαζει να εχει ελληνικα γράμματα...ξέρω που ειναι μετα απο τοσα χρόνια :-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.