duende Σεπτέμβριος 9, 2004 #21 Σεπτέμβριος 9, 2004 ---> Sample material collected approx. 0.4 milligramsτι λες τωρα....450 δις αξιας σκονη...αλλα απο που,ε?απο τον ηλιο.. that's impressive anyway
Samael Σεπτέμβριος 9, 2004 #22 Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από duende ---> Sample material collected approx. 0.4 milligramsτι λες τωρα....450 δις αξιας σκονη...αλλα απο που,ε?απο τον ηλιο.. that's impressive anyway Aπο αστρικη σκονη ηταν αυτο.Κριμα για την επιστημη παντως....
YDinopoulos Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #23 Σεπτέμβριος 9, 2004 Eεε/..πσσστ..βαλε μισο κιλό ηλιο. Απο τον καλό ε.....
gbdanis Σεπτέμβριος 9, 2004 #24 Σεπτέμβριος 9, 2004 Καλά δεν ρε τι κατάσταση είναι αυτή ένα πραγματάκι δεν μπορούν να πιάσουν μανταλάκια κρατάνε στη NASA
YDinopoulos Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #25 Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από gbdanis Καλά δεν ρε τι κατάσταση είναι αυτή ένα πραγματάκι δεν μπορούν να πιάσουν μανταλάκια κρατάνε στη NASA Δεν φταινε τα ελικοπτερα βρε! Δεν ανοιξε το αλεξίπτωτο, ωστε να πεσει σιγα-σιγα
zyx Σεπτέμβριος 10, 2004 #27 Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman ’λλος ένας καλός λόγος λοιπόν γιατί αυτά τα $450 δις δεν έπρεπε να πάνε χαμένα...Εκτός αν πιστεύετε πως αυτά τα λεφτά οι Αμερικάνοι θα τα δίνουν στα παιδάκια της Aφρικής έτσι και σταματήσει η εξερεύνηση του διαστήματος. ειναι κριμα ρε φιλε μου ειναι κριμα.
.38-.45 Σεπτέμβριος 10, 2004 #28 Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από zyx [Χθες, στις 18:09] φιλε μου ΑΝΘΡΩΠΟΙ δεν εχουν να φανε και να ποιουνε νερο και αυτοι δινουν τρελα ποσα για να πανε βολτες και κλαιν μαιν στο γαλαξια και μου λες για οφελη τις ανθρωποτητας. πυροβολημενη τους ολοι ειναι κι εμεις δινουμε τρελα ποσα για κλαιν μαιν πισια και καρτες. μικροτερα ποσα, αναλογα καθενας οτι εχει ευχαριστηση. αυτο δε μας κανει ομως λιγοτερο πυροβολημενους.
zyx Σεπτέμβριος 10, 2004 #29 Σεπτέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 κι εμεις δινουμε τρελα ποσα για κλαιν μαιν πισια και καρτες. μικροτερα ποσα, αναλογα καθενας οτι εχει ευχαριστηση. αυτο δε μας κανει ομως λιγοτερο πυροβολημενους. δεν διαφωνο. αλλα που ξερεις οτι δεν βοηθαμε ολοι μας γενικα τους συνανθρωπους μας. οτι κανουμε και εμεις υπερβολες αυτο ειναι σιγουρο. και φυσικα και εμεις ειμαστε πυροβολημενη
Manu_Dhthen1 Σεπτέμβριος 10, 2004 #30 Σεπτέμβριος 10, 2004 Ρε παιδια τι να πουμε???Οι τυποι ψαχνουν στο διαστημα και καλα για να βρουν λυσεις για τη γη..και απο την αλλη ουτε την συνθηκη του Κιοτο δεν υπογραφουν..Ειναι αθλιοι και καθε αποτυχια τους μου προκαλει μονο χαρα..Οτι βρισκουν ειναι παντα κατι που θα γυρισει μπουμερανγκ για μας τους υπολοιπους...Χεστε τους να τελειωνουμε... Το μονο κακο ειναι οτι παλι θα βγει ο πιθηκουλας ο Μπουσ-της μαλλον παλι... Τι διαολο///δεν επεφτε στο κεφαλι του η καψουλα καλυτερα???? :happy2: Υ.γ///και γαμω οι νεες φατσουλες...
Ελληνίδα Σεπτέμβριος 11, 2004 #31 Σεπτέμβριος 11, 2004 Το καταχάρηκα . Αι σιχτίρι πιά με δαύτους . Εχουνε λυσσάξει τις τελευταίες μέρες πάλι , γενοκτονία στο Σουδάν , ένα σωρό αηδίες εκπομπές στο CNN . Ετοιμάζουν και εμπάργκο στο Ιράν . Από την άλλη και αυτά τα πυρηνικά της Βόρειας Κορέας που απειλούν την υφήλιο . Και λύσσα με την Βενεζουέλα που ξαναβγήκε ο Τσάβεζ . Πόσα μέτωπα θ'ανοίξουν πιά ?Κρίμα που δεν έπεσε στον Λευκό Οίκο μπας και ησυχάζαμε για λίγο .
Ilias83 Σεπτέμβριος 11, 2004 #32 Σεπτέμβριος 11, 2004 Νομίζω οτι οι δύο προηγούμενοι τα είπαν όλα...Η συνθήκη του Κιότο είναι απόδειξη οτι μας έχουν χεσμένους όλους καθώς επίσης έχουν χεσμένο το καλό και την πρόοδο του πλανήτη στον οποίο κατοικούν...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.