YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2004 Ειχε στειλει η NASA εναν δορυφορο πριν 3 χρονια περιπου, οποιος "κοιταζε" το ηλιο και μαζευε στοιχεια.Το θεμα ειναι οτι ολα μηχανηματα του ηταν παρα πολυ ευθραυστα, οποτε οταν θα εμπαινε στην ατμοσφαιρα και ανοιγε το αλεξιπτωτο, ελικοπτερα θα το μαζευαν στον αερα. Ελα ομως που δεν ανοιξε το αλεξιπτωτο...... Και εσκασε σαν καρπουζι στο εδαφος με 230+ μιλια ανα ωρα..... Απο την μια κριμα που χαθηκαν τοσες πληριοφοριες, αλλα απο την αλλη το ψιλοευχαρηστηθηκα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 9, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 xaxaxaxaxείχα δει εκπομπή για την εκπαίδευση των ανθρώπων που θα είχαν μια μοναδική ευκαιρία να το πιάσουν μόλις επιβραδύνει... και δεν άνοιξε καν? χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 9, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 καλά γιατί χαίρεστε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Γιατί 450 δις δολαρια πηγαν για βρουβες......Για αυτο !!!EDIT:+ Οτι περίμεναν γυρω στις 810 μερες για να γυρισει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 9, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 γι αυτούς τους λόγους θα έπρεπε να στενοχωριέστε και όχι να χαίρεστε... νομίζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Mπα! Αν ηταν οποιαδηποτε αλλη χωρα, πραγματικα θα ελεγα "οχι ρε γαμωτο". Αλλα με δαυτους, οχι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 9, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αμερικάνοι είναι...Καλά να πάθουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 9, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Mπα! Αν ηταν οποιαδηποτε αλλη χωρα, πραγματικα θα ελεγα "οχι ρε γαμωτο". Αλλα με δαυτους, οχι.... Και δε σε χαλαει που θα βομβαρδισουν ακομα μια μικρη χωρα για να βγαλουν τα σπασμενα;... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 9, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Και δε σε χαλαει που θα βομβαρδισουν ακομα μια μικρη χωρα για να βγαλουν τα σπασμενα;... Θα το κάνανε έτσι και αλλιώς αυτό....Το ζήτημα είναι εμείς τι κάνουμε (μεγάλη συζήτηση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Ilias83 Θα το κάνανε έτσι και αλλιώς αυτό.... Δικιο εχει. Λενε για το ΙΡΑΝ 2 εβδομαδες τωρα. Πριν πεσει το πραγμα απο τον ουρανο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 9, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 φυσικά και λυπάμαι για τα data που χάθηκαν ή τα χρήματα που ξοδεύτηκαν... απλά είναι κωμικοτραγικό σα σκηνικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 9, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas φυσικά και λυπάμαι για τα data που χάθηκαν ή τα χρήματα που ξοδεύτηκαν... απλά είναι κωμικοτραγικό σα σκηνικό... Γιατί λυπάσαι για τα χρήματα που δαπανήθηκαν και τις πληροφορίες που χάθηκαν?Έτσι και αλλιώς τις πληροφορίες θα της ξαναμαζέψουν και πίστεψέ με, όλα αυτά θα χρησιμοποιηθούν πρώτα προς όφελός τους. Οπότε κακώς λυπάσαι.Αρχική απάντηση από YDinopoulos Δικιο εχει. Λενε για το ΙΡΑΝ 2 εβδομαδες τωρα. Πριν πεσει το πραγμα απο τον ουρανο.... Μη στενοχωριέσαι, τώρα θα πουν οτι όπως πέρναγε απο πάνω ο δορυφόρος κάποιος από το IRAN τον κοίταξε και τον μάτιασε...Μη σου πω οτι έχουν σηκώσει ήδη αεροπλάνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 9, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Επρεπε να πέσει στην Αμερική.Κρίμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 9, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Tι λέτε ωρέ παλικάρια???Πλάκα μου κάνετε??Καλύτερα να δίνουνε τα χρήματα στη NASA παρά οπουδήποτε αλλού. Τέτοιες αποστολές είναι προς όφελος όλης της ανθρωπότητας. Ήδη έχουν κόψει τα κονδύλια στη NASA και κάθε αποτυχημένη αποστολή όπως αυτή δίνει στα "γεράκια" τους γερουσιαστές αφορμή να ζητήσουν μείωση των κονδυλίων αυτών και αύξηση των αντίστοιχων του "πολέμου κατά της τρομοκρατίας".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 9, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman Tι λέτε ωρέ παλικάρια???Πλάκα μου κάνετε??Καλύτερα να δίνουνε τα χρήματα στη NASA παρά οπουδήποτε αλλού. Τέτοιες αποστολές είναι προς όφελος όλης της ανθρωπότητας. Ήδη έχουν κόψει τα κονδύλια στη NASA και κάθε αποτυχημένη αποστολή όπως αυτή δίνει στα "γεράκια" τους γερουσιαστές αφορμή να ζητήσουν μείωση των κονδυλίων αυτών και αύξηση των αντίστοιχων του "πολέμου κατά της τρομοκρατίας".... φιλε μου ΑΝΘΡΩΠΟΙ δεν εχουν να φανε και να ποιουνε νερο και αυτοι δινουν τρελα ποσα για να πανε βολτες και κλαιν μαιν στο γαλαξια και μου λες για οφελη τις ανθρωποτητας. πυροβολημενη τους ολοι ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από zyx φιλε μου ΑΝΘΡΩΠΟΙ δεν εχουν να φανε και να ποιουνε νερο και αυτοι δινουν τρελα ποσα για να πανε βολτες και κλαιν μαιν στο γαλαξια και μου λες για οφελη τις ανθρωποτητας. πυροβολημενη τους ολοι ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Σεπτέμβριος 9, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 η νασα ειναι ενα απο τα λιγα επιτευγματα των αμερικανων...κριμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 9, 2004 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 το ότι χρησιμοποιούνε τις ανακαλύψεις τους για στρατιωτικούς σκοπούς είναι διαφορετικό θέμααπό το ΑΝ θα πρέπει να γίνονται οι ανακαλύψεις.ας σταματήσει η παραγωγή όπλων και ας τα δώσουν στον τρίτο κόσμο, όχι να κόβουν απ'τη νασα και να τα κάνουν και αυτά όπλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 9, 2004 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από zyx φιλε μου ΑΝΘΡΩΠΟΙ δεν εχουν να φανε και να ποιουνε νερο και αυτοι δινουν τρελα ποσα για να πανε βολτες και κλαιν μαιν στο γαλαξια και μου λες για οφελη τις ανθρωποτητας. πυροβολημενη τους ολοι ειναι ’λλος ένας καλός λόγος λοιπόν γιατί αυτά τα $450 δις δεν έπρεπε να πάνε χαμένα...Εκτός αν πιστεύετε πως αυτά τα λεφτά οι Αμερικάνοι θα τα δίνουν στα παιδάκια της Aφρικής έτσι και σταματήσει η εξερεύνηση του διαστήματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Σεπτέμβριος 9, 2004 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 λινκ με την ειδηση,εικονες απο τη συγκρουση κλπ.ατυχια για τη nasa... http://www.cnn.com/2004/TECH/space/09/09/genesis.crash.ap/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.