sadako Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2013 Έχω ένα παλιό netbook Asus 1101HA, του έχω περάσει Windows 7 (βέβαια σε quad-boot μαζί και με άλλα λειτουργικά). Αναρωτιόμουν αν αξίζει να δοκιμάσω Windows 8 πάνω του. Δεν έχω καμιά κάψα να "έχω ό,τι πιο καινούριο", και από 1-2 βιντεάκια που έχω δει από Win8 (δεν τα έχω δει στην πράξη) δεν τρελάθηκα κιόλας με το όλο interface. Ο μόνος λόγος που μπήκα στην σκέψη, είναι ότι ακούω αριστερά-δεξιά πως -όλως παραδόξως- είναι πιο ελαφριά από τα Windows 7. Επειδή ΣΙΓΟΥΡΑ παίζουν ρόλο τα hardware specs, του 1101ha είναι: Επεξεργαστής: Intel Atom Z520 (1.33 GHz), με 512KB L2 cache, στα 533 MHz. Μνήμη: 2GB DDR2. Κάρτα γραφικών: Intel GMA950. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 12, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Με 1GB μνημης όχι. Με 2GB θα ήταν σχετικά από αυτά άνετα. Sent from my Samsung S3, using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadako Φεβρουάριος 12, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Χμμμ.. Ξέχασα να το αναφέρω, έβαλα τα εργοστασιακά specs. Του έχω βάλει 2GB μνήμης..Με τα άλλα θέματα; Επεξεργαστή+κάρτα γραφικών; Θα τα πάει καλά;Βασικά με ενδιαφέρει αν θα τα πάει καλύτερα από ό,τι με τα 7άρια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Φεβρουάριος 12, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Φιλε μου και γω εχω ενα lenovo s10-2 με dual boot(ubuntu-win 7 starter) πανω και σκεφτομαι να τα περασω ετσι για δοκιμη..αλλα θελω να το καθυστερησω μεχρι να βαλω πανω του ssd.. specs ιδια πανω κατω μονο που εχω 2 gb ram.. οκ τωρα ειδα το 2ο ποστ σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 12, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Αν βγάλεις τα εφέ κλπ θα είναι εντάξει για απλές εφαρμογές. Μην περιμένεις να τρέξεις HD κλπ, Sent from my Samsung S3, using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadako Φεβρουάριος 12, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 HD δεν τρέχω ούτε τώρα στα 7άρια. Κι ας διάβασα 102 οδηγούς για dxva κλπ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.