Jump to content

FX 53 is here....!

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από blade_pan

Eλα να μπαινουν στοιχηματα....Βλεπω τωρα οτι γενικως ειναι καλος,αρα και γω κατω απο 35 μαλλον!:D

το 35 ειναι καλο????ελα χρηστε κ παναγια....

:getlost:

χαλάρωσε πρώτον. δεύτερων μέχρι τι Vcore δίνει η μητρική σου. Οι γραμμές του PSU σου είναι εντάξει? Εκδόσεις BIOS checkάρες? Στη Box HSF έβαλες δικιά σου πάστα ή μανήσια, και γενικά έκανες ότι καλύτερο μπορούσες? Τις μνήμες τις έχεις checkάρει με τη Vdimm παίζουν? Γενικά ψάξε το σύστημα σου. Το SuperPi σε τι συχνότητα είναι? Το process timer το μηδενίζεις λίγο πριν πατήσεις το ok και το ξαναchekάρεις αφού τελείωση o υπολογισμός του π.

Billy καλοριζικα τα νεα παιχνιδακια σου....

εξαιρετικες επιλογες:T:

τωρα για τις ρυθμισεις και τα αλλα μην αγχωνεσαι...

θα τα βρεις με ψαξιμο, διαβασμα και βοηθεια απο τους παλιους του φορουμ...

αυτη ειναι η γλυκα.... το στησιμο και η βελτιστοποιηση...

αμα ηταν θεμα μιας ωρας δεν θα'χε πλακα...

enjoy...

με την σειρά που σου δινει το BIOS από πάνω προς τα κάτω

• 1-2.5-2-5-2 (το 5 μπορεί και 10/11 θέλει δοκιμή, αν έχει και 0 μπορεί και αυτό )
  • Spread Spectrum=Disable
  • Cool&Quite=Disable
  • Dynamic Overclocking=Disable
  • Agressive Timing=Disable ή Εnable (πρέπει να το checkάρεις αν παίζουν σωστά οι μνήμες σου με αυτό με το memtest86+).

το vcore είναι μέχρι 1.85 οπότε δε θα έπρεπε να ανησυχείς για το undervoltage έχεις και άλλες σκάλες. Το Vdimm είναι 2.85 οπότε θα έλεγα είναι καλά για EB για αρχή.

Παστα ,αυριο θα βαλω κεραμικη...Vcore μεγιστο 1.85,memory voltage μεγιστο 2.85.....οταν παω να τρεξω πι στα 26οο μου βγαζει μυνημα no exact in round κ οταν ξαναπροσπαθω λεει.....not conercent in sqros...ολα τα τεστ μεχρι τωρα ειναι στα 2.400..!

bios εχω το δευτερο κ τελευταιο...τις μνημες να τις εχω στο τερμα.....?????το βραδυ θα το αφησω ανοιχτο να κανει burn in....ποια τεστ να το βαλω να τρεχει???κλασσικα memtest η καποιο αλλο????

στα 2400 το 35 είναι καλά, τώρα μπορεί με επιπλέον tweak (aka Diagnostic, καλύτερα timings στις μνήμες, και Process priority=Real time) να σου δώσει και 34 (αν βλέπεις από το Process timer ότι είσαι κοντά στο 34.5).

τις μνήμες τις έχεις checkάρει να δεις πως πατάνε πάνω στο mobo? Γενικά εγώ δε βάζω καν OS σε καινούργιο rιg χωρίς να δω της μνήμες σε ένα υποτυπώδες range πως πατάνε στο mobo...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.