Jump to content

FX 53 is here....!

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από enduracell

στο POST σου δείχνει 2600? To Cool&Quite το έχεις βγάλει? Το memtest86+ τι σου δείχνει...?

ναι,2.600 διχνει στο προηγουμενο ποστ μου.....το c&q το εχω ενεργοποιημενο...να τοβγαλω????:o το μεμταστ σε λιγο..

άκου Βασίλη, πρέπει να κάτσεις και να μάθεις τι είναι η κάθε επιλογή στο BIOS αλλιώς θα παιδεύεσαι πολλές μέρες και δε θα καταφέρεις τίποτα. Πάνε στο rojacpot και κοίτα να δεις τι γίνεται. To Cool&Quite φυσικά βγάλτο και βάλε Command Per Clock 1T. Κοίτα για BIOS και γενικά κάνε το χρέος σου σαν σωστός AMDάς...

τις μνημες τις εχω φτιαξει.....2.5-2-2-5 κ το 1Τ το εχω βαλει.....αλλα με το που βαζω 13χ(το φσβ παντα 200)λιγο πριν το μποοτ των παραθυριων μενει η οθονη μαυρη κ αυτο...!

ψυξη εχω την stock@unsto

Αρχική απάντηση από enduracell

μάλλον δε μπαίνει Win στα 2600 o επεξεργαστής κοίτα με 12 multi και τις ίδιες ρυθμίσεις τι κάνει.

με 12 μπαινει κανονικοτατα...τωρα ειμαι με 12χ210+2520....idle 46 βαθμους κ full 52....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.