Jump to content

Kingston V300 σε laptop DV6500

k30taas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια. εχω ενα laptop HP DV6500. το εχω περιπου 6 χρονια, πριν λιγο καιρο του εχω περασει τα win 8 pro, τα σηκωνει ανετα αν εξαιρεσεις οτι καθυστερει λιγο στην εκκινηση και γενικως. Σκεφτομαι να παρω τον ssd Kingston V300 ως οικονομικη λυση. δεν μπορω να βρω σιγουρα αν η μητρικη η οποια ειναι η 446477-001 υποστηριζει sata 2 και οχι μονο sata 1, γιατι αν ειναι ετσι δεν αξιζει η αναβαθμιση. Ευχαριστω!!!!

Μην ανοίγεις διπλά threads για το ίδιο λόγο.

http://www.thelab.gr/mitrikes-gia-intel-epeksergastes/i-446477-001-tis-hp-ypostirizei-sata-119448.html

Επιβεβαίωσε τί chipset "φοράει" ο Η/Υ σου.

Motherboard

Manufacturer Quanta

Model 30CC

Version Rev 1

Chipset Vendor Intel

Chipset Model GM965

Chipset Revision C0

Southbridge Vendor Intel

Southbridge Model 82801HBM (ICH8-ME)

Southbridge Revision B1

Μάλλον SATA 1 είναι.

Eυχαριστω φιλε μου αλλα αυτο το μαλλον με εχει φαει, πως μπορουμε να ειμαστε σιγουροι? για κοιτα και λιγο εδω http://forum.notebookreview.com/hardware-components-aftermarket-upgrades/386334-hp-pavillion-dv6500-hard-drive-replacement-help-please.htmlβγαζεις εσυ καποια ακρη?:suicide2:

Μίλησες με την HP ?

801-11-75400

τελικα ειναι sata 1. αξιζει λετε παιδια να βαλω ssd σε sata 1? η θα παει χαμενος?

θα δεις διαφορα σιγουρα. Απλα μην παρεις καναν τελευταιας τεχνολογιας.

πχ εγω εχω 4ετιας ενα HP dv7t-2200 (Core2 Duo) και του πηρα πριν 1 μηναν εναν Vertex 3 2ο χερι. Απο cold boot μεχρι login screen κανει 4sec και μετα σε 3 sec εχει φορτωσει 10-12 προγραμματα...;)

θα δεις διαφορα σιγουρα. Απλα μην παρεις καναν τελευταιας τεχνολογιας.

πχ εγω εχω 4ετιας ενα HP dv7t-2200 (Core2 Duo) και του πηρα πριν 1 μηναν εναν Vertex 3 2ο χερι. Απο cold boot μεχρι login screen κανει 4sec και μετα σε 3 sec εχει φορτωσει 10-12 προγραμματα...;)

το δικο σου ειναι sata 1? γιατι λες να μην ειναι τελευταιας τεχνολογιας? το λεω γιατι εχω παραγγειλει ηδη και περιμενουν να το παρω απο το you τον Kingston V300 στα 89 ευρω, θα εχω προβλημα συμβατοτητας λες?

Sata II είναι. Έτυχε και τον βρήκα σε καλή τιμή.

Το λέω γιατί δεν θα τον αξιοποιήσεις. Πάρε έναν Postville δεύτερο χέρι.

Από θέμα ασυμβατότητας δεν μπορώ να σου πω κάτι παρα μόνο ότι ένας Corsair Force GT 120GB δεν έπαιξε με τιποτα...

Sent from my Samsung S3, using Tapatalk 2

Sata II είναι. Έτυχε και τον βρήκα σε καλή τιμή.

Το λέω γιατί δεν θα τον αξιοποιήσεις. Πάρε έναν Postville δεύτερο χέρι.

Από θέμα ασυμβατότητας δεν μπορώ να σου πω κάτι παρα μόνο ότι ένας Corsair Force GT 120GB δεν έπαιξε με τιποτα...

Sent from my Samsung S3, using Tapatalk 2

σατα 2 ειναι το λαπτοπ? η ο ssd? και γιατι δεν επαιζε ο αλλος? μαλλον δεν αξιζει!!!!!!!!!!!!!!!

Αξίζει. Έχω βάλει σε netbook με SATA1 controller SSD SATA2 και παίζει μιά χαρά. Φαίνεται πιό γρήγορο και ξεκούραστο.

σατα 2 ειναι το λαπτοπ? η ο ssd? και γιατι δεν επαιζε ο αλλος? μαλλον δεν αξιζει!!!!!!!!!!!!!!!

O SSD ειναι Sata III και το λαπτοπ Sata II. Ο αλλος δεν εμαθα ποτε γιατι δεν επαιξε. Τωρα τον εχω στο HTPC

και δουλευει μια χαρα.

Αυτο που σου λεω, ειναι να μην παρεις καποιον καινουργιο/ακριβο, γιατι δεν θα αξιοποιησεις ταχυτητες. Ενας 2ος χερι

sata II θα ειναι ιδανικος. Σιγουρα θα δεις διαφορες.

O SSD ειναι Sata III και το λαπτοπ Sata II. Ο αλλος δεν εμαθα ποτε γιατι δεν επαιξε. Τωρα τον εχω στο HTPC

και δουλευει μια χαρα.

Αυτο που σου λεω, ειναι να μην παρεις καποιον καινουργιο/ακριβο, γιατι δεν θα αξιοποιησεις ταχυτητες. Ενας 2ος χερι

sata II θα ειναι ιδανικος. Σιγουρα θα δεις διαφορες.

ναι αλλα δεν βλεπω να υπαρχει παλιος σε καλη τιμη 40-60) αλλα να ειναι τουλαχιστον 100gb γιατι θα ειναι ο μοναδικος στο λαπτοπ.

Λοιπον παιδια τελικα σημερα πηρα τον ssd v300 δεν αντεξα!!! τον εβαλα και ολα φαινονται οκ, η διαφορα ειναι αισθητη. μαλλον τζαμπα αγχωνομουν τοσο καιρο. Σας παραθετω και τα αποτελεσματα του AS SSD να μου πειτε τι λετε. ειναι τελικα sata 1? η sata 2? (πως μπορω να ανεβασω μια εικονα να δειτε?)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.